reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Który to sklep?? podaj linka:)
Gdybyście miały ochotę zajrzeć to zapraszam do sklepu Dziecięcy Kram
Sklep jest w fazie rozwoju i poszerzania asortymentu dlatego jeszcze w nim niewiele, ale cały czas dzielnie walczę. Niedługo pojawi się spora ilość wózków i muszę się dogadać z dobrą hurtownią z zabawkami. Jeżeli coś Wam będzie potrzeba to zapraszam. A jeśli coś Wam będzie potrzebne a nie będzie tego u mnie to dajcie znać, dla znajomych zawsze się staram ściągnąc towar na specjalne życzenie ;-)

Woow to fajnie Asiołku,nie wiedziałam . Co prawda ogladanie ubranek wzmaga tęsknotę ale lubie patrzeć na te malusie spioszki itd:-)

Spokojnie Iwasku ciuszków się nie naoglądasz, bo nie prowadzę ich sprzedaży ;-) Zajęłam się sprzedażą raczej większych gabarytowo i wagowo akcesoriów :-)

reklama
asiol juz wiem gdzie bede kupowac lozeczko turystyczne hihi jeszcze wozki i hihi polecam zalatwic sobie na zime skuterki sniezne dla dzieci bo w polsce zadko kiedy sa a sa super maja kierownice i lepsza frajda dla dzieciakow a sama szukalam tego w polskich sklepach internetowych i sportowych i tego nie bylo i mam nadzieje ze na przyszly rok sie zalapie na taki:-)

asiol juz wiem gdzie bede kupowac lozeczko turystyczne hihi jeszcze wozki i hihi polecam zalatwic sobie na zime skuterki sniezne dla dzieci bo w polsce zadko kiedy sa a sa super maja kierownice i lepsza frajda dla dzieciakow a sama szukalam tego w polskich sklepach internetowych i sportowych i tego nie bylo i mam nadzieje ze na przyszly rok sie zalapie na taki:-)
Dziękuję za dobrą radę, na pewno będę pamiętała o tych skuterkach. To rzeczywiście może być fajna sprawa :-)
magneta przypomniałaś mi historię łóżeczka turystycznego - wczoraj moja przyjaciółka, która urodziła tydzień temu pisze do mnie, że dziadkowie chcą coś kupić Ewuni i ona myślała o łóżeczku turystycznym (a my już kupiliśmy małej takie łóżeczko i czekamy tylko kiedy będziemy mogli jechać ją zobaczyć i jej je dać):-DCo ja się nakręciłam żeby jej wybić z głowy to łóżeczko:-)

a mi sie one strasznie podobaja bardziej niz drewniane no i jak pracowalam jako opiekunka i zajmowalam sie dzieckiem mojej siory to ona tez miala takie i ci panstwo zadowoleni byli dziecko nie obija sobie glowki jak zaczyna w nim kicac zabkow sobie nie wybije o drewniany szczebelek no i zamiast wychodzic z niego gora gdzie jest narazone na upadek jest dziurka z boku moze nia sobie spokojnie wyjsc a nie spadac z gory dlatego ja bardziej jestem za turystycznym a pozniej hihi kojec do zabaw jest no i fajne domki mozna z niego robic i kocyki wikus jak z nim sie tak bawila mial taka frajde jak mogl odpinac sobie zamek i otwierac mi "drwii" (drzwi) i na otwieranie mowil opni mi

a ja myślę że takie normalne drewniane łóżeczko jest najładniejsze i najwygodniejsze. a poza tym przeurocze ;) ale ile osób tyle opinii i spór na w temacie łóżeczko turystyczne & drewniane jest od dawna i będzie trwał jeszcze bardzo bardzo długo :D

Masz rację magneta te łóżeczka to ekstra sprawa. Ech....że też za moich czasów takich fajnych nie było ;-)
Ja osobiście w domu, jako główne łóżeczko też obstawiam tradycyjne, drewniane, ale to turystyczne jest po pierwsze super opcją na wyjazdy i wizyty wszelakie u babć, znajomych, cioć, wujków itd., a poza tym taj jak magneta pisała, w domu może służyć jako kojec do zabaw dla malucha :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Otóż to kobietki, od przybytku głowa nie boli :-) Ale jak będziemy miały dzidziusie (ewika Ty już niedługo) to wszystko wyjdzie w "praniu" ;-)

Do góry