reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Cześć dziewczyny!!

U mnie @ jak nie było tak nie ma. juz 3 dzień sie spóźnia, co mi sie tylko raz w zyciu zdarzyło, zazwyczaj 1 dzien to góra. Poza tym piersi mam nabrzniałe i obolałe jak nigdy do tąd. brzusio czasem zakłuje, ale bardzo rzadko, to nie jest taki ból jak na @. A testuję dopiero w środę. Trzymajcie kciuki

Ael Podzielam zdanie dziewczyn, że bardzo ładna z Ciebie kobitka, faktycznie cerę masz głaciudką i brzusio tez godny pozazdroszczenia. Gratuluję

Madziarka gratuluje samozaparcia :-) ja bym nie wytrzymała :-)

chyba nie trzeba Cię prosić,żebyś zrobiła sikacza wcześniej niż środa ? :-D

Jeju ja bym chyba nie wytrzymała na Twoim miejscu z tym testowaniem!!!!
trzymam &&&& za fasolke przyda nam sie powiew optymizmu i nowa mamusia!

Ostatnia edycja:
Postanowilismy z mężem że w środę i tak pewnie zostanie. Dzieki za wsparcie. Mam nadzieje że to fasolka bo inaczej się chyba wściekne.... nie chce robić zbyt wczśnie bo może nie wyjść

A ja zrobilam nam pyszne pierogi! Mmm czekam na meza, niech juz wraca. A brzuch wydaje sie taki duzy i okragly przez to ze mialam spodnie ciazowe.

Cześć dziewczynki...nie potrafię za Wami nadążyć :-)
Big- cudny brzusio (zazdroszczę- ja mam tylko tłuszczowca pospolitego)
madziarka- nasikaj dla nas, pliiisssss :sorry2:
Magd.a- co do twojej czwartkowej wizyty u gina- wiedziałam że będzie ok- wróżka Hera Ci mówiła :happy2:

Mnie się tak dziś nic nie chceee.....leń totalny przez pogodę...... Jeszcze mi trochę niewyraźnie na żołądku....ehh
Teściu naśmierdział jakimś aptecznym specyfikiem i jedzie po całym domu, jeszcze mój przyszedł z pracy to tak jechało od niego przyprawami, dopiero co wykopałam go do mycia się.
Wczoraj była taka ładna pogoda, taką energię miałam, cieplutko super...A dziś? Szkoda gadać...

Na urodę się napatrzcie bo jak urodzę to będę pewnie okropnie wyglądać XD

reklama
Ja się zbieram dziewczynki więc miłego wieczorku.

Też mam cięzki dzień. Fatalnie sie czuje i dzisiaj to moje szczescie będzie rządziło w kuchni. Ja ledwo chodzę .
Buziaki

Ostatnia edycja:
Do góry