magdlane a moga ale szanse sa jak 1 do 100 bo ten cykl wybrakowany był...seks tylko 11dc i 17dc...a cykle 28 dniowy a ostatni 27 dniowy wiec nawet nie wiem kiedy owu...przypuszczam bo bólu i sluzie ze 15 dnia była ale to jak wrózyc z fusów...hehe
reklama
Ja też z całego serducha marzę o dzidzi, wiem że maluszek przewraca świat o 360 stopni ale ja jestem an to jak najbardziej przygotowana od zawsze kochałam dzieci i uwielbiam się nimi zajmować. Miałam 13 lat jak urodził się mój braciszek, od tamtej pory do dzis ja się nim opiekuję, gotuję dla niego obiadki, odbieram go ze szkoły i odrabiam lekcje. pierwszy raz kiedy zostałam z nim sama na tydzień to Miki miał 3 miesiące bo mama miała atak woreczka żółciowego i musiała zostać w szpitalu na Ojca nie miałam co liczyć ponieważ aktualnie przebywał w szpitalu psychiatrycznym. Jak szłam do szkoły to Babcia przychodziła. Także wiem doskonale co to znaczy dziecko i zdaję sobie z tego sprawę. To jest moje największe marzenie nosić maleństwo pod serduszkiem!!:-)
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
soglam jak czytałam o planowaniu płci dziecka to pisało, że o dziewczynkę należy starać się około 3-4 dni przed owulacją... więc jakaś minimalna nadzieja jeszcze jest
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
A co do wyprawki to naprawdę warto poprosić o pomoc kogoś kto się zna
bo mi się czasami wydaję że wiem dużo ale jak wejdę do jakiegos sklepu z artykułami dla niemowląt to można ogupieć
soglam widzę, że jakieś ziarenko nadziei się w Tobie zasiało i tak trzymać!!!
soglam widzę, że jakieś ziarenko nadziei się w Tobie zasiało i tak trzymać!!!
no dobra,dobra...juz przestancie...i tak wiem ze nic z tego cyklu nie bedzie...i wsztrzele się w swieta wielkanocne bedziemy jak bozia przykazała na króliczka hehe...istna sielanka...:-)
magdalena a ja celuje tylko w CHŁOPCÓW...zapamiętaj....;-)
tu mam taki kalendarz celowania w płec...
http://piekielko.info/kalendarzyk/
ale kiedy plemniczki doleca to nie wiadomo...
w następnym cyklu mam plan zacząc od 13-14 dc tak na owulację zeby był chłopiec...hehe
chociaz moja siostra twierdzi ze wystraczy wymodlic płec...a ja to się od 2 lat modle zeby tylko zdrowe było w sumie...hehe
magdalena a ja celuje tylko w CHŁOPCÓW...zapamiętaj....;-)
tu mam taki kalendarz celowania w płec...
http://piekielko.info/kalendarzyk/
ale kiedy plemniczki doleca to nie wiadomo...
w następnym cyklu mam plan zacząc od 13-14 dc tak na owulację zeby był chłopiec...hehe
chociaz moja siostra twierdzi ze wystraczy wymodlic płec...a ja to się od 2 lat modle zeby tylko zdrowe było w sumie...hehe
Ostatnia edycja:
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Aaaaaa chyba, że tak... no ale mimo wszystko skoro mowisz, że 17 dc działaliście to a nóż widelec 
reklama
W sumie ja mam "świeżą" mamę więc jest na topie :-) Juz wiem jakiego wózka nie poleca chociaz inne mamy sa nim zachwycone i na podstawie zachwalań koleżanki go kupiła. Każda mama potrzebuje widać czegoś innego i inne funkcje mają znaczenie.
Podziel się: