reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Iwasek :-D może jedna Magda zaciążona wystarczy w tym miesiącu ;-)

mineralna, ale podczas badania ginekologicznego czy USG ?

Żeby było coś widać na usg to 5 tc . A coś podejrzewasz mineralka?

Madziu fasolek tutaj nigdy nie za wiele!!!!! :-)
Ja chce więcej i WIĘCEJ!!!! hihihi

Rozumiem ze nie poczęstował CIe ryżem ten Twój luby;-)
Fajnie że CIe pozytywnie zaskoczył :-)

Ostatnia edycja:
Jupii, wstałam :) dzień dobry wszystkim :)
mnie kuje bok z lewej strony, tak ćmi, ale myślę, że to może zaparcia sie zbliżają... bo ostatnio mam je często.
Mineralna, chyba wczesną ciążę zwykłym badaniem dopochwowym można "przypuszczać" że jest. Ale zawsze gin każde iść na betę. Może przypuszczać, bo np. zauważy, że macica jest lekko powiększona. Czasem widać pęcherzyk, ale to za wcześnie na jakiekolwiek potwierdzenie. A co? masz jakieś dobre wiadomości ?? :D

i jestem znowu bylam na zakupach wlasnie jem drugie sniadanko i od dzis jem z zegarkiem hiihi co dwie godziny cos:-) male porcje ale stale godziny ograniczam picie kawy do malych dawek jedna maks dzinnie:-) zalecenie dietetyka:-p Magda no to fajnie ze obiadek sie udal twojemu kochanemu i byla niespodzianka
co do wczesnego wykrycia ciazy to usg moze wyjsc ale napewno na poczatku wysle cie na bete. Ja juz bym chciala byc po @ czekam teraz na nia i nie wiem kiedy czy w terminie czy wczesniej przyjdzie czy sie spozni:zawstydzona/y:

Może :)

8 kwietnia teścik robię :) mine równo 2 tygodnie od OWU o ile było generalnie powinnło być ale wiadomo jak to bywa

Hej laseczkii! Wlasnie mowia w tv o wadliwych testach ciazowych.
Madziarka moje wielkie gratulacje!
Aerleda rowniez gratuluje!
Ja wczoraj mialam nadprogramowa wizyte u gina, zauwazylam lekkie plamienie i panika, przeplakalam cale popoludnie, maz tez zestresowany, ale o 16 dowiedzialam sie ze wszystko ok, serduszko bije, dzidzia na swoj wiek idealne wymiary, ktorych mi nie poodal wiec sie nie pochwale, zdjecia tez nie mam.
KAmien spadl mi z serca. Wieczorem bylismy ze znajomymi w knajpce i moj mnie zaskoczyl zdaniem, bo mowi ze do tej pory nie czul ze serio tata zostanie, no bo nie kopie dzidzi ani nic, ale w momencie kiedy mogl ja stracic to tak sie bal i teraz wierzy ze jest tata!
Dla mnie tez to byla tragedia... Tak bardzo balam sie je stracic..

reklama
Niby drobiazg a jak cieszy;-)
Dobrze ,widac że się chłopak stara:-)

Oj biedulko Ty nasza. Musieliście przeżyć ogromny stres. Dobrze że z dzidzią wszystko ok.
I przyszły tatuś poczuł się rodzicem :tak:
Lekarz powiedział co mogło byc przyczyna plamień?
BIG uważaj na siebie...na Was!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry