magenta :)
Fanka BB :)
a sukienka jaka ci sie marzy??
przygotowania chyba sa najgorsze co nie??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a sukienka jaka ci sie marzy??
Jak już wcześniej pisałam, to tylko ślub cywilny więc podchodzimy o tego na luzie, jest dużo mniej załatwiania więc spokojnie, mamy czasAsiolja też wszystko na ostatnią chwilę robiłam, ale wszystko się udało i ze stresu schudłam chyba z 5 kilo;p
Przy moim pierwszym ślubie bardzo się denerwowałam i tak chudłam,że co dwa tygodnie miałam zmniejszaną sukienkę,a ostatnią przymiarkę wyznaczyli mi na 2 dni prze żeby jeszcze w razie czego trochę zmniejszyć.I rzeczywiście przygotowania trochę czasu i nerwów mnie kosztowały,ale wszystko się udało - ale niestety życie po ślubie się nie udało
A teraz najważniejsze,że mamy termin,a resztę się załatwi;-)Ubrania i obrączki kupimy pewnie ze trzy tygodnie przed, trzeba tylko knajpkę jakąś załatwić ale mamy taki wybór,że na pewno coś się znajdzie;-)
ja sobie moge ten cykl spisac na straty bo w ciagu calego miesiaca 3 razy sie kochalismy
a teraz to juz po ptokach
ale no coz a wiecie co ja mam dzis rocznice wlasnie tak sobie spojrzalam w kalendarz i szok bo zapomniala bym na smierc
trzeba jakas kolacje zrobic winko wypic odpicowac sie troszke