reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

gosiagro super zdjecia, ale ty chuda laska jestes przestan juz sie odchudzac bo znikniesz :)) A Majusia maltertuje zyrafke :p

izia, Lencja sliczne maluszki, zazdroszcze spacerku po mojej ukochanej spacerowce :tak:

konniczynka a co tam u was? :-)

A my nie dojechalismy do lasu tylko do parku, bylo super, Lila zlapala zuczka i zanim zdarzylam jeknac wsadzila go sobie do buzi, ale na szczescie zaczal ja chyba laskotac bo wyplula :szok::baffled::baffled:

reklama
gosiagro super zdjecia, ale ty chuda laska jestes przestan juz sie odchudzac bo znikniesz :)) A Majusia maltertuje zyrafke :p

izia, Lencja sliczne maluszki, zazdroszcze spacerku po mojej ukochanej spacerowce :tak:

konniczynka a co tam u was? :-)

A my nie dojechalismy do lasu tylko do parku, bylo super, Lila zlapala zuczka i zanim zdarzylam jeknac wsadzila go sobie do buzi, ale na szczescie zaczal ja chyba laskotac bo wyplula :szok::baffled::baffled:

zuki maja duzo bialka;D

czesc laski!
a wiec tak - na rybach nedza- wialo jak cholera,namiot nam zdmuchlo (a mamy taka landare 6osobowa z dwoma sypialniami) wiecej go rozkladalam niz sie utrzymal ;/

tak wialo ze masakra,wic po 4 godz odpuscilismy;/

JASIOWI I NATALCI
100 LAT 100 LAT
ROŚNIJCIE ZDROWO
KOCHANE BĄBLE....

ŁUKASZKOWI I ZOSI
UDANYCH CHRZCIN....

Koriander
- żuczka????:szok: O matko!!!! Ach ta Lilcia...Nie dałaś jej nic do jedzenia przed wyjściem że tak zdesperowana była????? A
gosiagro - świetne zdjęcia...Majeczka i mamusia uśmiechnięte i zadowolone.....
lencja i izia - widzę że spotkanie udane...Dzieciaczki super......

A my dziś w kolejnym parku.....P. się smieje że ten weekend taki intensywny, że się czuje bardziej zmęczony niz po tygodniu pracy...hihihi...Wiec teraz odpoczywamy w domciu...On przy piwku a jak przy piwku z colą....hehehe :-D

Załączniki

• DSCF7243.jpg
    DSCF7243.jpg
    54,6 KB · Wyświetleń: 70
  • a2.jpg
    a2.jpg
    70,1 KB · Wyświetleń: 69
  • a1.jpg
    a1.jpg
    39,1 KB · Wyświetleń: 67
  • a3.jpg
    a3.jpg
    57,8 KB · Wyświetleń: 71
Dziewczyny chcemy jechac na świeta wielkanocne gdzies coś pozwiedzac i ogólnie spedzic miło czas, co polecacie??Chodzi mi o Polskę;)

Ja akurat najmilej wspominam wyjazd w twoje strony no może nie do końca bo Kraków, Wieliczka i okolice
fajny wyjazd też Toruń Ciechocinek ale jak lepsza pogoda
no i zależy co was interesuje bo w każdym rejonie można znależć coś ciekawego

Ostatnia edycja:
Ja akurat najmilej wspominam wyjazd w twoje strony no może nie do końca bo Kraków, Wieliczka i okolice
fajny wyjazd też Toruń Ciechocinek ale jak lepsza pogoda
no i zależy co was interesuje bo w każdym rejonie można znależć coś ciekawego

Jest nas 4 osoby i każda coś innego:)
Jeden chce Szklarska, drugi właśnie kraków, ja Mazury a czwarty nie może już słuchac:)

Cudowne zdjecia !!! ale Agi prosze ubralabys choc specjalnbie dla mnie jakas kurtke u nas nadal wieje ze glowy urywa !! niby jest slonce ale nic to nie daje

Jak sie udaly chrzciny czekam na relacje

Eagle sil zycze i oby juz byl czwartek

hej hej u nas pogoda dziś też taka sobie, może i nawet ładnie ale tak wieje że masakra, myślałam że dzieciaki wyślę na spacer z dziadkami choć na godz ale sie nie dało, Agi zazdroszczę Wam tak pięknego słoneczka i ciepełka

koniczynka gratki za zostanie ciocią
izia_tcz super że wypadzik taki udany i spotkanko zaliczyliście, a Michałek to super podróżnik
hefi ciesze się że w pracy tak się układa, a jak sie spacerek udał?
koriander tak Lilcia zgłodniała że musiała sama zapolować na jakieś jedzonko?
zyraffka, ewelinka a jak się udały uroczystości i przyłączę się do prośby o fotorelację
gosiagro zdjęcia Majeczki przecudne, jaka ona zadowolona i te minki rewelacyjne, wszystkie bardzo mi się podobaja i chyba nie potrafiłabym wybrać które najbardziej
cobra podziwiam i tak długo wytrzymaliście w taką pogodę
Agi jak ja lubię jak wrzucasz tyle zdjątek, cieszę się że wreszcie mogliście wszyscy razem pobyć przez cały weekend bez żadnych ograniczeń...to co teraz kilka dni lenistwa i odpoczynku w pracy?;-)
lenka to juz rozumie skąd wczoraj te porządki jak zięciunio miał odwiedzić:-D co do wyjazdu może poprostu odwiedzisz kazdą z nas po kolei?
kasiaj. może Fifi z dużo wrażeń miał już, może za to teraz szybko zaśnie i da wam nieco odpocząć

a mój mały robak nauczył się dziś raczkować i z ogromnym zamiłowaniem pędzi do szafki pod TV i wszelakich kabelków, nic go nie jest w stanie zatrzymać, rany co za dziwne uczucie - juz zapomniałam jak to była jak Asia pomykała na czterech, a najgorsze jest że raczkuje sobie do wersalki, krzesła lub czegokolwiek za co można się złapać i wstaje przy tym - chyba koniec bezpiecznego zostawiania malucha samego na podłodze, przynajmniej na jakiś czas

i tym miłym akcentem powiem wszystkim Dobranoc i kolorowych snów
do jutra

reklama
eagle - gratki dla małego raczka :) Julka też tylko doraczkowuje do czegoś przy czym może stać ;)

Lena - polecam Karpacz :D

A spacerek udany, poszłyśmy sobie do babci na zupkę ogórkową - mała wsuwała aż jej się uszy trzęsły :) całą michę wtranżoliła :D Jutro wojuje z tatusiem :D

Do góry