reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

Nie wiem czy to ciśnienie czy co... ale głowę mi rozsadza :/ wzięłam już 2 piguły przeciwbólowe ale prawie żadnej poprawy :/ Tendencji do migren nie mam ale cholera wie co to :/

U mnie w pracy ok :) po staremu więc jestem póki co zadowolona... Mam mase pracy teraz bo muszę się wdrożyć w nowe firmy ale od przyszłego miesiąca może będzie lepiej :) bo już będę wiedziała co i jak...
W czwartek robiliśmy z sąsiadami grilla na którego od roku miałam taką chcice że masakra :) - objadłam się za cały poprzedni rok :p
Przedwczoraj przyjechała moja mama na 2 dni :) wybawiła Julkę :D Szkoda że na tak krótko ale zawsze to coś :)
Dzisiaj śliczna pogoda więc spacerkowy dzień się zapowiada :)
I chyba to tyle wiadomości od nas :)

reklama
Ja tez sie witam leniwo-niedzielnie :-) U nas lata ciag dalszy wiec pewnie znowu przespacerujemy caly dzien albo zrobimy sobie jakis wypad rowerami do lasku

gosiagro dzien dobry :-)
Agi super zdjecia szczesliwej rodzinki a nowe zdjecie w suwaczku bomba!!!!
eagle sle duzo energii w twoja strone, dacie rade kochani, bedzie dobrze!
olavip to taki okres w pracy czy twoj maz zawsze tak wyjezdza??
hefi gratuluje zadowolenia z pracy :-D
izia milej wycieczki mam nadzieje ze uda sie spotkanie z Toruniankami

Jasiu i NAtalko sto lat!!

A dla chrzczonych maluszkow i ich rodzin jak najwiecej slonka i milej atmosfery dzisiejszego dnia!!

Bardzo dziękijemy za wczorajsze zyczenia miesięcznicowe i również wszystkiego co najlepsze zyczymy drugiej Jagódce i bliźniakom Ewuś!

A dzisiaj, chrzczonym dzieciaczkom Zosi i Łukaszkowi pieknego dnia i wspaniałej uroczystości:) No i oczywiście liczymy na fotorelację:)))

Agi- przepiękne wiosenne fotki:tak: Az mnie skręca z zazdrości... Też chcę już prawdziwą wiosnę!!!

czesc Babeczki, ale tu cisza;)
jakos nie moge sobie znalezc dzisiaj miesjac,maz zawziecie oglada w tv obchody rocznicy katasrofy smolenskie, a mi tak smutno...... i ciagle mysle o tamtym dniu :(((

ostro sprzatam, bo jutro tesciowa przyjezdza, zeby zostac z Kubusiem ;)

Agi zdjecia sa fantastyczne!!!!!!!!!! pogoda jak w lecie, super! a u nas jakos pochmurno....

Sto lat dla Jasia i Natalci!

Dla Łukaszka i Zosi super udanych chrzcin i duzo słoneczka;)

zyrraffka, ewelinka Mam nadzieję, że chrzciny udały się znakomicie:tak:
eagle :* Dzielna babka z ciebie, mam nadzieję, że tydzień szybko zleci, a męża wkrótce uda się "naprawić".
aniach Nareszcie razem, to ci doda sił :tak: Na pewno szybciutko się zaaklimatyzujesz, urządzisz i znajdziesz jak najlepszą opiekę dla Filipka.
Może ten nalot to rzeczywiście po lekach?
Agi Widzę, że maksymalnie staracie się wykorzystać ten wspólny weekend. Po takich 2 dniach uda się na pewno naładować bateryjki na następne 5:tak: Zazdroszczę pogody, u mnie tak wieje, że się boję wychodzić:dry:
Wszystkiego najlepszego dla Natalki i Jasia!!!!!!

WITAJCIE brakuje mi czasu na wszystko:(
Mąż zabrał na zakupy okupił od głowy do stóp:)
WCZORAJ była u nas Emalia z rodzinką ale było milusio:)
STO LAT DLA MOJEGO ZIĘCIA:)

Agi ale u Was pięknie i wiosennie;)
HEfi ja też tak miałam wczoraj:(

oj widać, ze weekend:-D

hefi - to fajnie, ze się tak dobrze z pracą ułożyło:tak:

koriander- wypad do lasu zaliczony?:-)

A to my dzisiaj spacerkowo:-)
Spacer1.jpgSpacer.jpgSpacer2.jpg

Witam się po powrocie z wietrznego piernikowa!
Lencja wielkie dzięki za spacerek po starówce
to zdjęcie mojego Michała z podróży
a to zdjęcie naszych bobasówtoruń 2011 071 [800x600].jpg

Załączniki

• toruń 2011 064 [800x600].jpg
    toruń 2011 064 [800x600].jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 73
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry