reklama

Czerwiec 2010

Jestem trochę rozczarowana, bo pogoda nie zapowiada się tak jakiej się spodziewałam... buhuhuhu... no trudno, przynajmniej trochę odpocznę ;)

Liliti - ja zauważyłam Twój post ale nie miałam nawet czasu odpisać... zastanawiałam się kiedyś że długo nie pisałaś...

reklama
Liliti - Kochana ja Ciebie Baaardzo przepraszam że nie odpisałam ale jak napisałam w mym poście padam na pyszczek bo dzisiaj pracowity dzionek miałam nie niespamiętałam co komu miałam napisać Kochana dobrze że znalazłaś choć chwilke na bb!!!!! Pisz a ja obiecuję poprawę !!!!!!
Jaś odmawia mleczka:(:( nie chce nam zasnąć:( Cały dzień pięknie jadł a teraz strajk znów. Jeszcze jedno podejście zrobie i jak nie będzie chciał to kaszkę spróbuję. Niech ten ząbek już wyjdzie

avena – co u Ciebie i Igusi? jak w pracy, poprawiło sie coś czy szukasz czegoś innego?

Avenka tez ostatnio nie pisze. Pewnie dużo pracy ma

Dzięki dziewczyny za wywołanie:-) U nas wszystko w porządku, w pracy cuda się dzieją, ale robię swoje i nie przejmuję się, już ciężko nadążyć za zmianami, od 3 m-cy mamy nowego szefa który podobno jest do końca kwietnia tylko ale na 100% nic nie wiadomo, no i z każdej strony ciśnienie na plany, wykonanie, współczynniki, boszzzzz, zwariować można:-D
Igunia już coraz ładniej stoi, nawet czasem zdarzy jej się ustać bez trzymania i zrobić 2 kroczki i bum!! I szaleje po całym domu na czworaka, ale to tak zasuwa że aż miło:):):) Ostatnio ślini się jak mały buldog i wygląda na to że czwórka prześwituje przez dziąsełko :szok: Ale nie wiem czy to możliwe tak szybko. No i zaczęła w dzień mleczko pić więc już nie dostaje w ogóle kaszek, hihi na diecie jest bo już z 11kg waży:rofl2:

Zyrafka
- Igusia uwielbia pchać łapki do miseczki z jedzeniem ale na łyżeczkę dla niej jeszcze za wcześnie, upaprałaby siebie i wszystko w koło, a do buzi pewnie nic by nie trafiło:tak:

Anecznik -
jak poszukiwania pracy?

Hefi
- z tym zbieraniem paprochów to u nas jest to samo, wszystko wypatrzy i odrazu do buzi pcha.

Ewelinka
- gratuluję ząbka i świetne zdjęcia z chrztu!!

Koriander - mam nadzieję że uda się uniknąć tych badań!!!!!!! Trzymam kciuki by wszystko było dobrze:tak::tak::tak::tak:

olavip
- oby z maluchem było wszystko dobrze

kasiaj - zdrówka dla Fifcia, dobrze że się nie denerwujesz i pocieszające jest to co pediatra mówi że to przejściowe i Fifi wyrośnie:tak: Gratki za czworaki!!

kreatorka - piękna Ninka i dzieło, ja też lubię puzzle, ale przy Iguli to absolunie niemożliwe by cokolwiek ułożyć, nawet nie mówiąc o wyjęciu z pudła, odrazu by zjadła kilka

Agi
- zazdroszczę nocek, Igunia pośpi do ok północy i budzi się niekiedy co godzinę!!Na dodatek pije mleczko w nocy i muszę ją jakoś powoli oduczać tego. A w dzień śpi od 10 około godzinki max do dwóch i później ok 15 tak około godzinę. Ja bym coś podała na zbicie temperatury na noc

Lena
- Ty też masz dobrze z tym spaniem Gajki:tak: Ja to chciałabym choć jedną taką nockę, ale mam nadzieję że będzie coraz lepiej

cobra -
gratulejszyn ząbalka!!!

Kasiek - udanego wypoczynku

Gosiagro - dobrze że u Majusi lepiej, to czekamy na ząbka

liliti - ale Wam się szykują wakacje

Perfecta
- oby jasiowy ząbek dostał speeda i wreszcie się pojawił

Podałam jej calpol....Temperatura spadła 37,2 -37,3...Zjadła trochę mleka...Nie chciałam jej podać za dużo bo wiem że nie powinno się podawać mleka przy temperaturze...ale widać było że jest głodna więc zjadła ok 140ml i zasnęła bidulka moja.....Zresztą jak już jadła mleko to miała 37.0 więc chyba powinno być ok....Ja chyba też się zaraz położe....

liliti - ja też zauważyłam Twój powrót (podobnie jak powrót zdec :-) )....i nawet zaczęłam zazdrośćić Wam tego kempingu...To będą piękne wakacje...i jaki długi pobyt!!!!!!!!
kasiek - pogoda i tak na pewno będzie lepsza niż w Polsce.....i na 100% odpoczniesz podładujesz akumulatorki....Miłego lotu kochana...Będzie dobrze....Ja leciałam z Polcią sama i dałyśmy radę i Wy też dacie....Bawcie się dobrze Kochana....Nie zapomnij o nas w tej Espanii............ :-)
avenko - kochana ,jak fajnie że do nas się odezwałaś....Wieki Cię nie było....Fajnie że wszystko ok u Twojej panienki na diecie....:-)....Współczuję sytuacji w pracy....U nas też ciągłe parcie na zyski, kasę kasę i jeszcze raz kaśe.......

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry