reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Brzuszek mnie boli od dwóch dni :( Tak kluje i to z kazdej strony :/
Ide we wtorek do lekarza, to może coś powie, chociaż wiem, że tak powinno być :/ aaa...i we wtorek dowiem się co to bedzie :)

Magdalena79 - wszystkiego najlepszego :)

To szybko ja z gaja w 23 tyg i to jeszcze nie widomo było;)
Może dlatego, że dziewczynka;)

Asnecja super, ja sie wlasnie w 18 tygodniu dowiedzialam ze to Lila do nas zawitala (tzn ze to dziewczynka bedzie:-D) Mam nadzieje ze brzuszek sie po prostu rozciaga dlatego kluje, czekamy na wiesci od ciebie!

Ale mam lenia, czekam na kolege ktory odbierze ciuszki po Lili i zabierze ze soba do Kenii dla znajomych, przy okazji przejrzalam trzy kartony i zostawilam tylko jeden na "w razie czego kiedys tam":-) Az sie sentymentalnie zrobilo jaka ona byla malutka

To szybko ja z gaja w 23 tyg i to jeszcze nie widomo było;)
Może dlatego, że dziewczynka;)

ja w 22 na usg 3d:)

wczoraj bylam od popoludnia terroryzowana.na placu zabaw,jakis mlody dziadek (ok50) ciagle do mnie mowil,ze mam kube trzymac,bo spadnie,ze w piasku bakterie, ze jego macius nie siada na piasku bo zarazki...lazil za mna po calym placu.

jak mu pow,ze daleko z tej chustawki nie poleci :) to sie odczepil..
no Boze kochany,bez przesady,najwyzej spadnie,albo sie piasku naje.

wieczorem moj brat poszedl do sasiada ,i pow ze wroci koo 2 rano...
wraca o 21 a tu nos zlamany +pelno krwi ,cale bialko oka we krwi, rozcieta glowa, podbite oczy,spuchnieta geba,rozdarta koszulka,:D
i z radoscia oswiadczyl ze sie na schodach przewrocil :)

tak naprawde dostal na naszej ulicy w czape, i 4 jego kolegow,od grupy innych chlopakow;p

ciekawe co matka na to powie jak jutro wroci:D

Witajcie,

Magdalena sto lat!:)
Ale piękna pogoda i u nas;) Siedzimy na dworze, a mała buszuje w kojcu, właśnie pożera sznureczki od czapki:)

Życzę wszystkim miłego dnia:)

Witam się i ja.....
U nas nocka ok....Choc o 5.00 Pola miała gorączkę 39....i to był jedyny moment kiedy się obudziła...dostała calpol...zasnęła i wstaliśmy o 8.45:szok::szok::szok:...Rano było juz ok tzn w granicach 36.7-37,2......Teraz śpi mój szkrabeczek najukochańszy....Mam nadzieję że to zęby...bo poliki czerwone....ślinotok, ręce w buzi...Apetyt raczej ma...dzis pochłonęła 220ml mleka ale przez smoka z dziurką dla nowordka....Miałam taki jeden chyba tylko raz użyty....i trzymam go razem ze smokami których Pola teraz używa i nie wiem jak to się stało że tym razem założyłam jej ten mały...JAk ona zjadła to mleko????Musiałaby być bardzo głodna....
Acha i jeszcze o 2.00 była fajna sytuacja...Budzę się i słyszę z jej łóżeczka takie radosne...tata tata tata....Myśle sobie kurdę, nie spi łobuzica...ale patrzę a ona śpi i przez sen z mega uśmiechem na twarzy....mówi tata tata tata...Musiał jej się P. w nocy przyśnić...hihihiihi :-) I to już drugi raz taka sytuacja...

Gosiu - cieszę się że z Majeczką lepiej
zdec - miłego leniuchowania na dworze...U nas dziś też letnio ięc jak Pola będzie wciąz ok to na jakiś spacer koniecznie się wybierzemy
gosiu, koriander, lenko - dziękuję za zainteresowanie Polcią...
Asnecja - napewno brzusio się rozciąda i stad to kłuci i ból...Czekamy we wtorek na wieści od Ciebie...
kasiek - miłej i spokojnej podróży i cudownego relaxu....
Zmykam na kawusię....

Wreszcie jakaś konkretna pogoda się zrobiła:-)
Wczoraj po długiej długiej przerwie wreszcie pojawił się okres:baffled:ale jak to jest z tymi hormonami 5 dzień nie daje cyca w dzień czyli dłuższa przerwa w karmieniu i odrazu cioteczka zawitała :szok:
dla magdaleny i miesięczniaków najlepsze życzenia!
Witam nową mamuśke:tak:

a u nas gorzej:-:)-( zaczęła marudzić, jeść nie chce i pic tez za bardzo, znowu było 38,2 dałam Nurofen, ledwo co zasnęła to mi ja przejeżdżająca karetka obudziła, no żesz kuźwa:wściekła/y::wściekła/y: ślini się i widać, ze dziaselka dokuczają, bo usilnie wszystko pcha do ust i czym mocniej dotknie to płacze:-:)-:)-( meczy się moja bidulka kochana:-( mam nadzieje, ze mąż zaraz wróci to mi trochę pomoże...

reklama
Do góry