reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imię dla dziecka

hehehehe jak urodze nad ranem jak mlodego to nazwe Łucja bo te imie znaczy
"Łucja jest to imię pochodzenia łacińskiego, a oznacza dziewczynkę urodzoną o wschodzie słońca." :-D:-D:-D
Kurde cos ta Alicja moje mni enie przekonuje nadal... a tyle czasu juz minelo.

reklama
lavruniu mi się Łucja kojarzy z moją babcią... Strasznie męcząca kobieta, lubi narzucac swoją wolę i nie uznaje sprzeciwu ale nie w sposób taki że po prostu stawia na swoje tylko buntuje wszystkich przeciw Tobie... no i... KOŚCIÓŁ KOŚCIÓŁ i TYLKO KOŚCIÓŁ i Kaczyński :/ Poza tym dobra kobieta bo za swoją rodzinę wskoczyła by w ogień, ale trudna w codziennym życiu :p Ale i tak kocham ją :p

A co do imion... cholerka... ja od początku rzuciłam mojemu staremu Aleksandra (on chciał ten cieciuch Leokadie czyt. LODZIA) i się nam ta Olcia spodobała... ale im bliżej rozwiązania tym bardziej tęskno mi do imion które zawse chciałam dla moich dzidzi... Zawsze chciałam albo Marysię albo Zosię a ten łebster nie i koniec kropka :( Nie podobają mu się :(

Ślicznie Zosia i MArysia, ale do Ciebie mi juz pasuje tylko Olcia:) Przyzwyczaiłam się już:) Jeśli jednak b. Ci zależy to walcz ze swoim starym;)) Ja ze swoim musiałam się użerać, bo chciał Maksymiliana (Maks- blee)

Łucja ekstra! JA bym mówiła "Łusia" :)

heheheh no ja tez sie przyzwyczaiłam do Olci mojej, ale miewam wątpliwości ;) :p a ja np miałam pomysł BŁYSKOTLIWY bardzo, że jak mi się chłopiec urodzi to dam mu na imię Harlem :p na cześc mojego kocięcia maleńczęcia :) :p No ale cóż chyba jednak pozostanę przy Olci Pierdołci ;)

Mój syn przyszedł ze szkoły i powiedział " mamo mamy nową koleżankę...nazywa się Liwia...ładnie prawda?"...ma rację ładne imię Liwia...może któraś się skusi

reklama
Diggi ten kosciol i kaczynscy - rozbawilas mnie :-D Sadze ze to sprawa bardziej starej daty niz imienia heheh, ale spoko ;-)
Czy ja w koncu sie zdecyduje na jakies imie :dry:

Do góry