Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
np. przewijak taki na łóżeczko 65 zł.a na allegro od 40-50zł.nawet gdybym zamówiła tylko przewijak to i tak z kosztami wysyłki będzie o wiele taniej a wiadomo,że jeszcze zamówię kilka innych rzeczy i za przesyłkę płacę tylko raz .Smoczki lovi 2 szt.u mnie 27zł. na allegro 19zł.i tak grosz do grosza i spora sumka się uzbiera
Zobacz po ile poszły ostatnie aukcje i spróbuj zagadać do wystawiającego i może sprzeda ci wcześniej.chciałabym wygrać jedną taką aukcje SUPER wyprawka DZIEWCZYNKA 0-3-6 , I NOWE (1561493442) - Aukcje internetowe Allegro tylko zastanawia mnie ile jest ta... minimalna...
chciałabym wygrać jedną taką aukcje SUPER wyprawka DZIEWCZYNKA 0-3-6 , I NOWE (1561493442) - Aukcje internetowe Allegro tylko zastanawia mnie ile jest ta... minimalna...
chciałabym wygrać jedną taką aukcje SUPER wyprawka DZIEWCZYNKA 0-3-6 , I NOWE (1561493442) - Aukcje internetowe Allegro tylko zastanawia mnie ile jest ta... minimalna...