reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Czesc dziewczyny

NIe wiem czy mnie ktos tu jeszcze pamięta bo mnie bardzo dawno nie było tutaj. Z poczatkiem tego roku podchodziłam do drugiego które zostało przerwane bo kiepsko sie stymulowałam. W związku z czym zostały mi leki do sprzedania

do stymulacji in vitro:

Merional 75j.m. x16 szt.(ampul.+rozpuszcz.)
Gonapeptyl Daily 0,1mg/1 ml x3 szt.
Ovitrelle 250 mirogr./0,5 ml

bez targowania za połowe ceny

reklama
konawalia79 mnie transfer ten udany robiła doktor Biernat. Z reszta do niej chodziłam cały czas, super babeczka. U mnie miala szcześliwą rękę. Dwa pierwsze razy transfer przeprowadzał doktor M., robił mi też poźniej histeroskopie i byłam bardzo zadowolona, ma fajne podejscie do pacjentek. Ale myśle że to nie ma znaczenia specjalnie, jak masz byc w ciazy to bedziesz. Nie stresuj sie, POWODZENIA!!:-)

hejka! Oj dziewczyny nie wiem co sie u mnie dzieje...od soboty zaczełam krwawic i przze to nie moge zrobic cytologii..jade dzisiaj na wizyte do gina bo nie wiem co teraz ...ehh trace juz siły na to wszystko ...:-(

Asiiek -oj!przykro mi bardzo , że ciągle coś nie po Twojej myśli.... tulę i trzymam kciuki żeby się w końcu wszystko unormowało.....

Matylda,konwalia
-trzymam kciuki za powodzenie ja jeszcze muszę poczekać do wakacji...ale czytam regularnie co i jak u was, więc będę na bierząco....

ptencer, czarnykot-jak tam mamusie?! pozdrawiam cieplutko

hejka,

Matylda, Konwalia być może ja też polecę w maju po mrozaczka. nie chcę chyba czekać i zadręczać się ostatnią porażką. myślę, że to będzie dla mnie lepsze. po majówce lecę do gina i zobaczę co on na to powie.

Asiekk cholerka nie dobrze że wszystko się tak Tobie krzyżuje ale miejmy nadzieję, że efekt będzie z sukcesem:))))

reklama
oj tam klody od razu....takie male niespodziewanki:) kazdy ma jakies

mnie sie nadzerka przytrafila i w piatek ide zobaczyc czy mozna ja lekami wyleczyc. wyczytalam ze wypalanie jej nie jest zalecane jesli ktos nie byl w ciazy wczesniej bo sa mozliwe komplikacje.....mrozic chyba mozna wiec zobaczymy co powie

Do góry