reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam się i ja:-) w świetnym humorze:-) bo nie ma co czarować ale lepszej rzeczy niż zakupy nie ma ;-) zaszalałam dziś w galerii. Kupiłam młodej butki i koszulkę, sobie sweterek na jaki polowałam już od jakiegoś czasu i 2 bluzeczki i M 3 koszulki, bo ostatnio mu zrobiłam przeciąg:-D teraz zabieram się za sprzątanko i lece po młodą a potem wybieramy się z Mafim i Tuśką pograć w piłkę:-) trzeba wykorzystać pogodę bo coś straszą, ze na wekend ma być niezafanie:dry: co do planów to my też nic nie planujemy:no: ja jutro i we wtorek do pracy wiec wcale nie odczuję długiego wekendu:wściekła/y:

reklama
ogladacie slyyne zaslubiny?

Jakie plany macie na długi weekend ?my niestety bez planów pewnie będziemy siedziec w domku....

jutro ma przyjechac do nas Kamilek. tesciu jeszcze nie poinformowal(zawsze robi na 5min przed:wściekła/y:) ale pewnie jutro sadzenie ziemniakow u nas
Mialam brac wolne an poniedizalek, ale odpuszcze sobie i wezme kolo srody, bo i tak polowa urzedow/firm w pon. nie pracuje, wiec nie pozalatwialalbym wszystkiego
A w niedziele mamy zaproszenie na grilla do znajomych

trzeba wykorzystać pogodę bo coś straszą, ze na wekend ma być niezafanie:dry: :

tez soe tego obawiam

Cos mi sie zdaje,ze nie przezylysmy tych swiat:-(

:);-)

NuŚka, AsiaKC, wyłazić z ukrycia!!!! :-D

Doti, Carioca, Asiek, do tablicy ;-)

JESTEM JESTEM

Justyna to życzę Ci żeby chociaż Twój Mati się dostał -trzymam kciuki
Nuśka a jak Igorek dostał się?pewnie tak bo Wy oboje pracujecie....
czyli z tego wyniknie że mój Mateusz jako jedyny z wrześniaków nie będzie chodził do przedszkola.............
Dzwoniłam wczoraj do przedszkola i lista dopiero po 15 maja szok ile trzeba czekać co one tam takiego robią skoro zgłoszenia tylko do końca marca przyjmowali a lista dopiero w połowie maja

To by było na tyle bo lecę z siostra na zakupy może coś mi w oko wpadnie

PS chwaliłam się ostatnio że Igor nie choruje ................. właśnie siedzi z kaszlem i katarem buuuuuuuuuuuu więcej się nie pochwalę .

Witam wieczornie :-)
Dziś dzień zakupowy i jeszcze wizyta u gina na dodatek.
Mąż zakupy na budowę wiezie a ja z dziećmi w domu siedzę. Przeżyliśmy kafelkowy stresik ale wszystko rozwiązało sie pomyślnie :tak:

U lekarza wsio ok. Maluś płci nieznanej ale rośnie i serduszko puka i rączkami i nóżkami macha :-) Chłopcy twierdzą że to siostrzyczka będzie - ciekawe czy mają rację? :-)

Znikam kąpać chłopców.

żałuję że nie mogłyśmy dłużej pogadać!
A kafelki kupiliśmy na Radzymińskiej. Sporo zakupów już tam zrobiliśmy.
A dziś dodatkowo jeszcze w Leroy.
Kurczę - kasa idzie jak woda na to wszystko :-(

reklama
witam i ja

ale zimno! dobrze, ze nie planowalismy zadnegow yjazdu w te majowki, bo bym zalowala

urwalam sie dzis z pracy, zaraz przyjedzie siostra po Kamilka.

co u was?

Do góry