reklama
emiliab
Fanka BB :)
Mi najbardziej podoba się 1 sukienka. Nawet kolor mi pasi
A ja,odkąd zgubiłam kilka kg, pokochałam legginsy. Mam 3 pary(wszystkie kupione w lumpach) i noszę je na zmianę. Chociaż nie, jedne sobie najbardziej upodobałam;-). Mąż się śmieje,że jak będę chodzić w jednych leginach,to szybko zedrę je sobie na tyłku :-).

A ja,odkąd zgubiłam kilka kg, pokochałam legginsy. Mam 3 pary(wszystkie kupione w lumpach) i noszę je na zmianę. Chociaż nie, jedne sobie najbardziej upodobałam;-). Mąż się śmieje,że jak będę chodzić w jednych leginach,to szybko zedrę je sobie na tyłku :-).
cass
A ja wam coś pokażę tylko się nie śmiejcie, 2 lata temu obięlam włosy na mega krótko i na weselu szwagra wyglądałam tak, a na 2 zdjęciu moja tańcząca Zuzia wtedy 2 letnia
Zobacz załącznik 349977Zobacz załącznik 349976
Zobacz załącznik 349977Zobacz załącznik 349976
elizabennett
Cass, zachwycilam sie. Pieknie Ci w tej fryzurce! 
AbsolutnieCass, zachwycilam sie. Pieknie Ci w tej fryzurce!![]()

Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
cass super Ci w takich krótkich wloskach :-)
makuc
eee tammakuc, mi sie ta trzecia podoba ale dla kogos, bo na moim bladym tylku to by chyba kiepsko wyglądała :/
CASS: wymiękłam. ślicznie Ci w takich włosach a Zuzia przeslodka. Ja już nie moge się doczekać kiedy moja Alicja tak na weselach wywijać będzie
reklama
Roxannka
Pracująca mama!
makuc, ja chodze w "TO" miejsce ;-)ale i tak nie wyobrazam sobie siebie w tej kiecce, mimo że jest piękna, to chyba nie mój kolor ;-)
cass, ale twoja córa wywija, widać że robiła furore
ja uwielbiam takie dzieciaczki na slubach i weselach, u mnie dzieci było dużo i zanim się goście rozkręcili to dzieci się już bawiły najlepiej
cass, ale twoja córa wywija, widać że robiła furore

ja uwielbiam takie dzieciaczki na slubach i weselach, u mnie dzieci było dużo i zanim się goście rozkręcili to dzieci się już bawiły najlepiej

Podziel się: