reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Witam :-)
moja siostra robila urodzinki i skonczyly sie przed 3.00 i czytałam was nie umiem jeszcze tak kazdej pomoc odpisac ale sie naucze :-) obiecuję co do tego testu czekamy i trzymam kciuki ze bedza II napewno i fasoleczka jest :-) i bedzie wszystko dobrze moja mama miala tez tak i dlatego nie wiedziala ze jest w ciazy bo plamienia miala w dniu spodziewanej miesiączki.
Aelreda brzuszek wiekszy i podobno gdy mrosnie brzusio na dole na poczatku mocniej to bedzie chlop a gdy do góry bardziej to dziewczynka tak miala moja bratowa ;-)
dagne a co do koralików to zdolniacha z ciebie !!! i tez sie odezwe jutro w sprawie niebiesko białych :-D cały komplecik :-D
Miłej nocy i owocnej nocy :-):zawstydzona/y:

Hejo :) chyba się wyspałam, chociaż obudził mnie mąż aromatem kawy przy łóżku :) jak wczoraj pisałam jedziemy do mojej mamy i będziemy sadzić co nieco a potem zrobimy grilla, bo mój stary ma urodzinki :)
Kurcze, ta nasza Ael, to jednak jest motor pozytywny:)
Atan, nie ma sprawy, tylko jeszcze mam na "liście" Donię :) wiesz, nie jestem jeszcze taka szybka hehe:) zwłaszcza jak ostatnio prawie cały dzień przespałam :)
Życzę Wam laseczki udanej soboty :) do wieczora :)

Cześć dziewczyny :-) ja wstałam już dawno dawno temu, bo M. pojechał na mecz, a ja psa wzięłam jego ;-) i bestia mi spać nie dała już :-D

ja jutro na grilla idę do siebie na działkę :-)

Hej dziewuszki.
Zrobiłam rano test i lipa, do tego przyszła ta:wściekła/y: @.Trochę złapałam dołka, bo naprawde wydawało mi sie ze tym razem sie udało,szczegolnie ze miałam te plamienia w 22 dc i myslalam ze to ta sławetna implantacja zarodka.No i tak sobie mysle , ze moze i była, ale nie wszystko poszło ok i przyszła @.

witajcie w ta piekna sobote :-)
troszke was zaniedbalam ostatnio ale wyjezdzalam a wczoraj to latalam pol dnia z mezusiem za kreacja bo dzis na wesele idziemy :rofl2:
w mooim cyklu jakies dziwne rzeczy sie dzieja...dzis 37 dc jutro powinna przyjsc @ ale brzuch wogole nie boli a co najdziwniejsze wczoraj i przedwczoraj mialam mega-plodny sluz :szok: nie wiem o co chodzi...

witajcie w ta piekna sobote :-)
troszke was zaniedbalam ostatnio ale wyjezdzalam a wczoraj to latalam pol dnia z mezusiem za kreacja bo dzis na wesele idziemy :rofl2:
w mooim cyklu jakies dziwne rzeczy sie dzieja...dzis 37 dc jutro powinna przyjsc @ ale brzuch wogole nie boli a co najdziwniejsze wczoraj i przedwczoraj mialam mega-plodny sluz :szok: nie wiem o co chodzi...

Tak mi się wydaje,ze przez te nasze staranka to cykle wariują, mimo ze kiedyś były wzorcowe.

w ten sloneczny dzionek zyczę miłego dzionka i wypoczynku wszystkim :-) a opowiem wam historyjkę wczoraj jak siostra mialoa urodzinki byla jej koolezanka z 2 miesięcznym jerzym :-) i ona sie baała i nie umiala zbytnio wziasc na rece a jest starsza o 6 lat a ja wzielam i ona na to wchodzi do kuchni gdzie trzymałam malego wow ty idealnie go trzymasz ty umiesz i jak ci z nim ładnie :-D a nikt w domu nie wie ze sie staramy z męzulkiem :-Djak sie naucze dodawqac zdjecia to dodam :-)

reklama
Hejka:)

Malami nie smutkuj sie ja tex tak miałam raz...ale nie chciałam ci odbierac nadzei po prostu...przy 28dniwoych cykach w 30dc zrobiłam test i druga taka bladziocha była ledwo widoczna,@ brak wiec powtórzyłam 32dc i juz tylko jedna krecha była a 33dc dostałam@,mogło to byc niepoprawne zagnieżdżenie po prostu tzw ciąża biochemiczna,a przypomne ze w kazdym cyklu zdrowa,płodna pra ma 40% szans na prawidłowe zagnieżdżenie...wiec głowa do góry i radośnie się przytulać:)
ja mimo ze się nie staram to pomarudziłam wczoraj mojejmu ze ostatnio unika seksiku i od razu podziałałao bo rano jak się za mnie zabrał to po godzinie skonczylismy przytulaski...wiec dzionek się pieknie zaczął i weekend cały:)

Do góry