Aelreda
Fanka BB :)
Nooo! Więc proszę mi się więcej nie denerwować! Daj fasolce zdrowo rosnąć :-)Uspokoiłas mniie troche![]()
Jeśli już będzie Cię boleć mocno, to takie coś jak skurcz, spokojnie możesz wziąć nospę, wszystko się uspokoi :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nooo! Więc proszę mi się więcej nie denerwować! Daj fasolce zdrowo rosnąć :-)Uspokoiłas mniie troche![]()
cały komplecik 

@.Trochę złapałam dołka, bo naprawde wydawało mi sie ze tym razem sie udało,szczegolnie ze miałam te plamienia w 22 dc i myslalam ze to ta sławetna implantacja zarodka.No i tak sobie mysle , ze moze i była, ale nie wszystko poszło ok i przyszła @.
nie wiem o co chodzi...witajcie w ta piekna sobote :-)
troszke was zaniedbalam ostatnio ale wyjezdzalam a wczoraj to latalam pol dnia z mezusiem za kreacja bo dzis na wesele idziemy
w mooim cyklu jakies dziwne rzeczy sie dzieja...dzis 37 dc jutro powinna przyjsc @ ale brzuch wogole nie boli a co najdziwniejsze wczoraj i przedwczoraj mialam mega-plodny sluznie wiem o co chodzi...
a nikt w domu nie wie ze sie staramy z męzulkiem
jak sie naucze dodawqac zdjecia to dodam :-)