reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

reklama
Gosiu, ten otwór z oknem(dobra nazwa hehe... ) ma 115 szerokości.

no jakos musialam to nazwac:p a link co dalas to wymiar 250cm szerokosci i to co masz na zdjeciu to 250cm??kurcze bo moje okna w dzieciakow maja 150cm caly otwor z oknem:p i nie wiem jaki rozmiar zamowic??
a nie placza sie te makaroniki?mozna to prac??

Ja ma ten rozmiar co na ukcji szeokośc 250 a wysokość 160. Co do prania to pisze, że można w woreczku. Co do plątania to przy rozpakowywaniu je rozplątywałam ale bez problemu.. Moja firanka wisi na szerokości 130 wiec Twoje byłyby ciut rzadziej ale tylko ciut :)))

Ja ma ten rozmiar co na ukcji szeokośc 250 a wysokość 160. Co do prania to pisze, że można w woreczku. Co do plątania to przy rozpakowywaniu je rozplątywałam ale bez problemu.. Moja firanka wisi na szerokości 130 wiec Twoje byłyby ciut rzadziej ale tylko ciut :)))

Asia ja mam troche inny uklad sciany bo okno jest pod skosami i nie wiem czy i jak ta firanka bedzie wygladac ale bardzo mi sie podobaja te makarony:-)

Załączniki

• P1190832.jpg
    P1190832.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 71
Wg mnie bedzie oki :))) Spróbuj, finansowo jest do wytrzymania ;))) Ja bym kupiła, do łóżeczka dla Mai by pasowało jak ulał ;)))

hehe ja chyba odczekam z mc i dopiero kupie bo moj M mnie z chaty wyrzuci za ciagle zakupy:p dla Mai oczywiscie rozowe a dla Kacpra widzialam zielono niebieskie i cos jeszcze..on ma zielono niebieski pokoj.

reklama
Do góry