reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

KasiaJ. - kciuki jak zawsze zaciśnięte!!!

Milka - jak dobrze Cię w końcu widzieć!!! śliczna mamusia z Ciebie ;)

Miłych snów... :)

LENKA - co z tym netem Twoim???

reklama
wow.....Milka - ale fajna babeczka z Ciebie!!!! Superaśnie wyglądasz!!!! A ja chyba nie mam Ciebie na nk???? Why????
liza - zdrówka dla taty....
konniczynka - to sobie troszkę może teraz odpoczniesz....Zawsze może uda się troszke podładować akumulatorki....
Polcia śpiocha...a mi też już się oczy kleją....i chyba zaraz pójdę spać....Szkoda że nici dziś z przytulanek....@ zawitała 4 dni temu i wciąż jest zołza....Wprawdzie bezbolesna jest teraz ale nieco dłuższa niż miałam przed porodem....bo trwa 5 dni :-(.....
Tak piszecie o tych spotkaniach...a ze mną chyba żadna warszawianka nie chce się spotkać bo NA MOJE PYTANIE O JAKIMŚ SPOTKANU ciszaaaaaaaaaa jako w kościole....No nic ja się tak łatwo nie poddam....bede uparta że hohoho... :-D.....
Wstępnie mówię Wam dobranoc kochane mamy....ale gdyby P. jednak nie chciał jeszcze spać to się pewnie jeszcze odezwę..... :-)
JUŻ WIEM NIE IDZIE JESZCZE SPAĆ!!!!

Dzień dobry,

koriander - super z tym pierwszym dniem matki:tak::tak: a co za niespodziankę mąż przygotował;-);-) gratuluje takiego spadku wagi, pięknie!!! po tym remoncie to patyczak z ciebie zostanie:-p:-p:-p a ja właśnie zrzuciłam swoje nadprogramowe 2 kg:szok::szok: które mi się przypałętały podczas świat i weekendu majowego:zawstydzona/y::zawstydzona/y: i dogoniłam swój suwaczek:-D:-D:-D może kiedyś w końcu kiedyś zejdę poniżej mojego rekordu:dry::dry:

Agi - ja też właśnie na @ czekam :( już mnie od wczoraj brzuch napiernicza :/ ale na razie ni widu ni słychu

kasiaj- myślami jestem dziś z wami

Liza - życzę tacie dużo zdrówka!

Milka - świetnie wyglądasz:tak:

konniczynka - nieźle zabiegana jesteś, jak ty to wszystko ogarniasz?

Sto latek dla naszych Jagódek:-):-):-)

Ostatnia edycja:
Witam i ja po weekendowo.

KasiaJ- jestem z Wami kochana. Obyście szybko wrócili do domku z dobrymi wieściami.

Lenka dalej jest bez neta. Wczoraj u mnie byli żeby mogła sobie przelewy porobic. Kazała mi wszystkie Was pozdrowic.

Najszczersze życzonka dla wczorajszych i dzisiejszych miesięczniaków :)

Zapowiada się piękny dzień, a mnie brzuszek napier....przez @. Wrrrr....

Witam sie.

Nie mam weny pisac:-( bede podczytywac troszke...
Pogoda piekna wiec zaraz na dwor zmykamy... Jak ubieracie w taka pogode dzieciaki?

kasiaj kciuki zaciśnięte mam nadzieję że twoje przypuszczenia się potwierdzą i szybko wyjdziecie i fifi bardzo szybko z tego wyrośnie
koniczynka fajnie że się odzywasz
Milka napisz kiedy będziesz miała czas to się spotkamy
widzę że dużo walczy z nas z @ jak fajnie było pod tym względem w ciąży
ja pierniczę już za 4 dni pierwszy roczek u naszych ,,bobasów":-D:tak:ale ten czas leci
widziałyście to? https://www.babyboom.pl/forum/mozesz-pomoc-zobacz-f220/oddam-mojego-synka-50942-new/

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry!!!!
Wpadłam się tylko pochwalić ...że mamy 3 ząbka....Prawa górna jedynka!!!! W końcu po 4 miesiącach....

Jagódkom, Eryczkowi i bliźniakom
samych radości, wiele miłości
i uśmiechu na buziolku!!!!

reklama
gosiagro Jest czasem ciężko i strasznie zaniedbuję P.:-( Przykro mi z tego powodu, bo on mi bardzo pomaga. Na szczęście maj będzie luźniejszy.
Gratuluję spadku wagi, mi ostatnio brzuszek obrasta sadełkiem;-)
milka Pięknie wyglądasz:tak:
Agi Sama myśl o wolnym ładuje moje akumulatorki:-D Szkoda tylko, że urlop jest przymusowy ze względu na brak opiekunów dla Emilki i P.w tym czasie będzie w pracy, ale planuję chociaż sama "wyjść do ludzi" i spotkać się z dawno niewidzianymi koleżankami:-)
Gratuluję ząbka:tak:
izia
Ja jeszcze wciąż bez @, nie tęsknię za tym, ale pewnie czeka mnie wizyta u gina. Tylko jak znam siebie, to pewnie poczekam z tym do przyszłego roku;-):-D tak bardzo "lubię" te wizyty:-D:zawstydzona/y:
Wszystkiego najlepszego dla solenizantów!!!!!!!!!!!

Do góry