reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, wózeczki...

Marcelina, który kolor?
Mam nadzieję, że różowy:-D

nieeeeeeeeee :-D:-D:-D ten

2.jpg

reklama
dzięki !!! :-D
ale co jedno jedyne body? eee to pocieszę Cię- to się wszystko może zmienić :-D:-D
ja teraz ciuszkowo dopiero się rozwinę.. dostałam coś tam od koleżanki (nie ogarniam tego) teściowa jakieś wielkie śpiochy zapinane na plecach :cool2: wściekle różowe też nakupowała..ale to wszystko takie bez ładu i składu leży w worku bo nie mam szafy wciąż :wściekła/y: no ale już małż uprzedzony.. że dla niego godzina zero wybija w piątek jak wracam z pracy.. niech se zawczasu tyłek cebulą wysmaruje.. (swoją drogą co to daje? zawsze mnie ciekawiło hahahah )

No nie mogę z tobą..:-D:-D:-D co do cebuli to sama nie wiem, może któraś z forumowiczek pomoże;-)
Dosłownie mam jedno jedyne body, mam dostać stos ubranek bo moim bratanku, który urodził się w grudniu. Na razie nie kupuję, bo nie wiem co dostanę, a z własnego doświadczenia wiem, że na początek dużo ubranek nie trzeba.
Wklej fotkę tych wściekło różowych śpiochów pliz;-)

ładny! :-)

Ja mam tej samej firmy tylko inny kolor :-) (po córce) jestem z niego zadowolona!

Ostatnia edycja:
Szkoda, że nie ten..
Już wyobraziłam sobie Pindzię ubraną we wściekło różowe śpiochy i w tym wózku:-D
Oczywiście żartuję;-)

Załączniki

• m2.jpg
    m2.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 57
No nie mogę z tobą..:-D:-D:-D co do cebuli to sama nie wiem, może któraś z forumowiczek pomoże;-)
Dosłownie mam jedno jedyne body, mam dostać stos ubranek bo moim bratanku, który urodził się w grudniu. Na razie nie kupuję, bo nie wiem co dostanę, a z własnego doświadczenia wiem, że na początek dużo ubranek nie trzeba.
Wklej fotkę tych wściekło różowych śpiochów pliz;-)

ja ze sobą też :-D:-D zazwyczaj w poniedziałek siedzę nadęta jak smerf maruda a tu szajba od rana ? toć to szok !!
sama nie wiem, czy to ten wózek.. czy ostatni poniedziałek w pracy.. czy potwierdzenie od gina, że w dobrą stronę kombinuję z cesarką :cool2:
Szkoda, że nie ten..
Już wyobraziłam sobie Pindzię ubraną we wściekło różowe śpiochy i w tym wózku:-D
Oczywiście żartuję;-)
to nie żart, tak na serio będzie wyglądała Pindzia jak będzie wracała od teściowej-babci..:confused: ostatnio zrobiliśmy se niezłe jajca z niej hahahha byliśmy z Pepco z małżem i stanęliśmy przy skarpeciach i mąż dla jaj złapał za paka skarpeć ze spidermanem i się mnie pyta, może takie? a ja wyobrażając se Pindzie w białych rajstopkach, różowych lakierkach, różowej sukienusi i wstążeczkach we włosach mówię mu- a kup ! a co !
No i kupiliśmy :-D:-D:-D:-D:-D oczywiście małż się swojej mamie pochwalił, zaraz mmsa zrobił i wysłał- i od razu miał telefon hahaahahahhahahah

aaa zdjęcia Ci tych cukieraśnych kompletów zrobie, nie ma sprawy :-D

a o to własne doświadczenie jestem właśnie niestety biedniejsza.. muszę usiąść na spokojnie w domu, wypakować te reklamówki i pospisywać co ja tam w ogóle mam ...

Ja mam tej samej firmy tylko inny kolor :biggrin2: (po córce) jestem z niego zadowolona!

to tym bardziej się cieszę !

Cześć Dziewczyny! Jestem tu pierwszy raz, dzisiaj się zarejetrowałam. Chciałabym poradzić się Was w kwestii wózków ... Widzę, że jest tu mnóstwo odpowiedzi, ale same wiecie jak to jest z małym dzieckiem nie bardzo jest czas na to, żeby tyle tych postów przeczytać, dlatego proszę Was o opinie i sugestie na temat wózków spacerowych typu parasolki. Mamy wózek 3w1 i obecnie korzystamy z wersji spacerowej. Wszystko jest ok, wózek super tyle, że w bagażniku zajmuje za dużo miejsca, w sumie to zajmuje cały bagażnik... a zbliżają się wakacje i musi być też miejsce na bagaż! Poradźcie jakie wózki się sprawdzają na naszych nierównych chodniach,najlepiej z aortyzatorami, chciałabym, żeby ten wózek po złożeniu nie zajmował dużo miejsca, ale i też żeby dziecku było wygodnie. Dodam, że Mała ma obecnie 8 miesięcy, także musiałaby posłużyć nam na troche ta parasolka. Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam

reklama
mamapatrycji- chyba z tym pytaniem powinnas uderzyc do mam ktore kupuja teraz parasolki np. do mam dziciaczkow urodzonych w sierpniu 2010, my jestemsy na etapie wyboru gondoli i w malej i lekkiej parasolce raczej nie pomozemy :)

Do góry