reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ale nie jestem bo dziś rano dostałam @ bo jak by nic dziś nie było to bym ją opi******, że możliwe że biję kobietę w ciąży

Mogłaby mi któraś powiedzieć czy widać moje posty na forum.?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Pao idź na policje i Ty złóż zawiadomienie, zrób na pogotowiu obdukcje jeśli masz jakieś ślady na ciele po tej bijatyce. Opisz co i jak. Najprawdopodobniej skończy się na sprawie cywilnej, zwykłym zatrzymaniu albo nałożeniu grzywny
Jeśli tamta skoczyła na Ciebie pierwsza, powinnaś od razu po iść na policję i złożyć powiadomienie.

Edit: Pao nie zablokujesz swoich postów, nawet nie miałoby to sensu. Jeśli wpisy na tym forum będą jednym z dowodów w sprawie, admin może Ci poświadczyć o blokowaniu takiego użytkownika z jednego numeru IP.

Ostatnia edycja:
Wiem właśnie skoda, że od razu nie poszłam ale ja mam świadka, że ona pierwsza zaczęła więc wiesz nie za bardzo jej się opłaca iść na policję a posty mam na razie usunięte do wczorajszych a jak sprawa ucichnie to wrócą na forum i wszystko będzie już po staremu.
Ja mam nadzieję, że chłopak tej dziewczyny ( Ł dobry znajomy) nie będzie takim chamem i drukował tych postów. A niby już to robił i parę wydrukował.

Wiem właśnie skoda, że od razu nie poszłam ale ja mam świadka, że ona pierwsza zaczęła więc wiesz nie za bardzo jej się opłaca iść na policję a posty mam na razie usunięte do wczorajszych a jak sprawa ucichnie to wrócą na forum i wszystko będzie już po staremu.
Ja mam nadzieję, że chłopak tej dziewczyny ( Ł dobry znajomy) nie będzie takim chamem i drukował tych postów. A niby już to robił i parę wydrukował.
Jeśli on ma wydrukowane a na forum ich nie będzie to nie udowodnią byle wydrukowanym świstkiem, że faktycznie były.
Ty się kochana nie zastanawiaj, idź z tym świadkiem na policję zgłoś pobicie, inaczej dziewczyna będzie działać bezkarnie. I mówię, jeśli masz na ciele ślady po pobiciu na ostry dyżur leć poproś o obdukcję bo zostałaś pobita i potrzebujesz dokumentów by złożyć sprawę na policji. Na policji wytłumacz co i jak miej przy sobie świadka, który faktycznie Ci zezna o przebiegu zajścia.
Zrób to teraz!

Pao słuchaj Ael.. ma rację, zrób to teraz, jeżeli masz jakieś dowody, to że ma rozbity łuk.. możesz powiedzieć ,że działałaś w obronie własnej.

Pao słuchaj Ael.. ma rację, zrób to teraz, jeżeli masz jakieś dowody, to że ma rozbity łuk.. możesz powiedzieć ,że działałaś w obronie własnej.
Jako, że Pao została zaatakowana pierwsza, wszystko co potem robiła, można przypisać pod obronę własną, włącznie z tym, że tamtej się łuk rozwalił.

Na razie nic nie chcę robić ze względu na kolegę, którego bardzo lubimy. Zaraz poproszę Ł żeby zadzwonił do niego i się dowiedział co ona planuje.

Dzięki dziewczyny naprawdę jesteście KOCHANE I buziam was mocno razem z Ł

O jeny ale sie porobiło...Pao niestety najlpiej nie postąpiłaś, trzeba było laskę olać...no ale stało się... Teraz faktycznie słuchaj Ael i idz szybko na policję. Dziewczyna zachowuje sie dosc dziwnie i jest mocno nieprzewidywalna i mocno może Ci zaszkodzić, nawet nie wiesz kiedy... Porozmawiaj też koniecznie ze swoim facetem, wszystko mu powiedz i to dokładnie, najlepiej pokaz całe forum itp niech i on bedzie przygotowany na to ze Wasi pseudo znajomi mogą z twoimi wpisami z forum latac i pokazywać komu popadnie...Poza tym w razie czego tez powinien być przygotowany zeby bronic Ciebie i poswiadczyc ze cała ta awantura wyszła od strony tej laski...

A kumplem sie nie przejmuj w tym wypadku jak jest w porzadku zrozumie sytuacje, nie o niego chodzi tylko o te dziewczyne teraz powinnas sie martwic o siebie i swojego faceta. Moim zdaniem sprawy zaszły za daleko zebys ogladała sie na osoby trzecie, naprawde...

Ostatnia edycja:
Pao zrób obdukcje na wszelki wypadek, jej rozbity łuk brwiowy jest napewno na dłużej niż 7 dni.. i możesz mieć problemy.

reklama
Przede wszystkim to jak już chciałaś coś zrobić to trzeba było złożyć zawiadomienie o nękaniu w sieci. I wtedy forum było dowodem, który właśnie skasowałaś. A jak panna jest cwana, i Ty teraz nie pójdziesz na policję za radą Ael, to Ci smrodu narobi, bo nie masz podstaw dlaczego się biłyście.

Do góry