reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

I my pozdrawiamy pok..

tak Was dziewczyny czytam i chyba gdybyśmy się starali, nie chciałabym aby mój gadał mi " czuje fasolke" jesteś w ciązy" itp., tuż przed testowaniem..chyba za bardzo bym się nakręcała ;-)

reklama
No masz rację bo ja teraz tak mam, mąż mnie cały czas nakręca!! Dzisiaj mierzyłam strój kąpielowy a on do mnie: "czy Ty bierzesz pod uwagę, że Ci cycki spuchną??" :baffled: albo "nie możesz pić piwa bo jesteś już w ciąży" bo wypiłam dzisiaj do grilla dokladnie 1/3 desperdosa!

Iwasek dziękuję za wpisanie mnie na listę:-) mam nadzieję że szybko awansuje. To pięknie dzidzia rośnie, gratki. Słodki prezencik
Pyscek ja bym chyba nie wytrzymała i testowała:tak:
Dagne jest dzidzia, już mu nawet głowę widać:-D noo to teraz wyluzuj, tylko pozostało się cieszyć
Magenta hmmm jakiś wadliwy teścior kupilaś....ech a ja już cała w nerwach. czekamy na jutrzejsze wieści, tylko z samego rana!:tak:
MAggi Witaj:-) szansa jest zawsze, trzeba myśleć pozytywnie
Monika i bardzo dobrze, kwas foliowy nie zaszkodzi:tak:

"czy Ty bierzesz pod uwagę, że Ci cycki spuchną??" :baffled: albo !
:laugh2:rozwalił mnie ten tekst

NO ja tez niewiem czy to dobrze ze mowi bo sie nakrecam a niechce sie nakrecac bo boje sie ze zobacze | kreskę...a jeszcze 8 dni do testowania:-)

Atan mnie też rozwalił ten tekst w sklepie :) zapytałam czy ze względu na to mam teraz kupić miseczkę E (mając B) ?? ale nie potrafił odpowiedzieć na to pytanie :p

Fionka ja dopiero niedawno weszłam więc nie widdziałam, że jesteś. Przepraszamyy

A dlaczego "czy już możesz starać się o dzidzie??" coś nie tak???

Ostatnia edycja:
Dobre moj to za to powiedzial podobnie bo mowi a wiesz ze ci cycki urosna i bedzie wiecej do tulenia a ja na to taaaa nie mozliwe i on sie usmiechnoł ;-) a do tego to ciekawe jaki ja stanik bede musiala kupic :p bo mam miseczke D
A fiona przepraszamy ;-) wybaczysz nam ;-)

A co tu tak umilkło?? wszyscy na you cand dance? poszli??

Ostatnia edycja:
reklama
niewiem czy miały ja nie wiem czy mam fasolke ale mam wrazliwe i swedza odrobinkę ... mam nadzieje ze to wina fasolki ;-) Ale czytalam ze objawy sa podobne do @ i moga byc wrazliwe i moze pobolewac podbrzusze wiec czesto jest trudno sprawdzic czy to fasolka czy @...

Iwasku sliczny wozek do branzoletki do pandorki prawda? :-)

A alredki dzisiaj nie widzialam ciekawe co u niej ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry