reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ale kurde to własnie troszke za wczesnie na owulke przy takich długich cyklach...powinnismy miec ok 25-30dc chyba ze sie cos przesuwa i @ przyjdzie szybciej...bo faza lutealna powinna trwać ok 12-16 dni..tak mi sie przynajmniej wydaje...ale ja to ciagle zielona jestem jezeli chodzi o te sprawy może któras z bardziej ogarnietych dziewczyn sie wypowie?

Gocha zrób test! przeciez jak jest fasolka to lepiej wiedziec jak nie ma to tez lepiej sie dalej nie łudzić, i nie zameczac myslami a może jednak cos wyjdzie...

Ostatnia edycja:
reklama
No dla mnie też szybko właśnie.. może mi się skróci cykl.. tylko skąd taki wzrost temp ?

teraz 19 dpo.. także już powinna byc @ tzn. mam nadzieje ze owu była wszystko wskazywało na to testy, ból jajników, tempka ze była 14 dc..

Donia jak się czujesz? Fasola daje o sobie znać ?

dziękuję, że pytasz kochana
nie mam żadnych objawów, wszystie przeszły w dniu, w którym miała wystąpić @, teraz jak za szybko wstanę lub zrobię jakąś dziwna pozycję to trochę mnie ciągnie w okolicy jajników, ale chyba zawsze tak miałam
jedne co zaobserwowałam to mam bolące sutki i takie "w gotowości", jak wrocę do Polski to zrobię betę i będę happy

aha Magd.a za pomniałam, zrywaj się z tej roboty, to nie zajęcie dla tak inteligentnej dziewczyny jak Ty, domokrążca? nigdy!

Gocha, rób teścik, ale migusiem!!! beta w 9 dpo może nie wyjść

Ostatnia edycja:
Donia dbaj tam o siebie ;-) mam nadzieję,że będzie wszystko ok;-) i trzymam za to kciuki..

teraz dzwonili do mnie z cyfry+ na spotkanie rekrutacyjne.. zobaczymy co mi powiedzą.

dzien dobry :-)
Asiol a prolaktyne to masz ta "zwykla" podwyzszona czy po tabletce?

Prolaktynę mam wysoką bez obciążenia.

A etraz nie pamietam czy Asiol czy Rasta pisaly o braku owu dziewczynki pamietajmy ze w ciagu roku maga sie zdarzyc cykle bezowulacyjne i to wcale nie musi znaczyc niz zlego

Tak rasta miała teraz cykl bezowulacyjny, a mi zupełnie z głowy wyleciało, że przecież u kobiety w ciągu roku może wystąpić kilka bezowulacyjnych cykli i to jest normalka. Dobrze magneta, że o tym wspomniałaś :)

Ewika śliczny brzuszek.

Magda życzę Ci abyś szybko znalazła zadowalającą pracę, stamtąd uciekaj jak najszybciej bo się wykończysz.

Miłego popołudnia wszystkim życzę :)

Hej dziewczyny, wpadłam przesłać Wam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :)
I poinformować, że odebrałam wyniki dodatkowych badań toksoplazmozy i CMV - ujemne :)

reklama
Hej dziewczyny, wpadłam przesłać Wam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :)
I poinformować, że odebrałam wyniki dodatkowych badań toksoplazmozy i CMV - ujemne :)
No to super, cieszyć się tylko :-)
Ja robiłam też badania wszystko mam w normie, parę wyników troszkę bliżej dolnej granicy normy.
Mam tylko lekko obniżony mocznik i kreatyninę, ale to da się wytłumaczyć ciążą :-D

Do góry