reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Dagsillegro !! :)

16. zestaw 13 par skarpetek niemowlęcych (r.50-56) 10,00 zł

17. zestaw 6 szt body (r.56-62) 2xdł. Rękaw 3x kr. Rękaw 1x bez rękawów 12,00 zł

18. butki CHEROKEE r. 16 10,00 zł

19. butki COOLCLUB r. 12-18 mcy (z metki) 10,00 zł

20. tunika ciążowa M/L dł rękaw 10,00 zł

reklama
21. Kombinezon jesienno-wiosenny (r.86-92) 8,00 zł
SPRZEDANE

22. Bluzeczka CHEROKEE (r. 56) 3,00 zł

23. Termoopakowanie na butelki (wszystkie rodzaje) 8,00 zł

24. Fotelik samochodowy MAXI COSI CITY 0-13kg + śpiwór MAXI COSI do fotelika 50,00 zł
Uszkodzenia! z tyłu klapka przyklejona na taśmie, oraz zepsuta orginalna blokada naciągu pasów 5punktowych (widoczne na zdjęciach)

Uszkodzenia:

25. Otulaczek20,00 zł

Dla BBmam wysyłka kurierem GRATIS!!!!

Ostatnia edycja:
Mamy pokój nr 2 jakiś z wyjściem bezpośrednio na ogród. Pewnie najfajniejszy:-D a jeśli jeszcze nie jest to będzie niebawem;-)

Kurcze dziewczyny ratujcie!!!
Licytowałam 3 pary bucików w rozmiarze 21 i ups wszystkie wygrałam. Okazało się jednak,że nie sprawdziłam podanej długości wkładki i tak bartki mają 13,5cm, adidasy 13cm, a te nike 11cm.
Czy któraś by je chciała odkupić?
Z przesyłką wyjdą 47zl, a pisałam do sprzedawcy i mi powiedział,że nie dziecko w nich nie chodziło, co zresztą widać na zdjęciach.

Tu jest link do aukcji:
SUPER TRAMPECZKI DLA DZIEWCZYNKI roz. 21 nike (1649244513) - Aukcje internetowe Allegro

ps. Tu znalazłam info,że producent nike zaniża długość wkładki (więc mają 12,5,ale dla nas to i tak za mało)
rozmiar - 21

długość wkładki - 12,5 cm (wkladka mierzona ręcznie i wynosi 12,5 cm, producent podaje 11 cm)

Ostatnia edycja:
kittek mogę zarezerwowac je do jutra - jutro konczy mi się aukcja - jak przegram to wezme je od Ciebie. a i musze zmierzyc wkładki w julki butkach - ale mała teraz nosi 20 i sa troche za duze wiec pewnie bylyby dobre

Mamy pokój nr 2 jakiś z wyjściem bezpośrednio na ogród. Pewnie najfajniejszy:-D a jeśli jeszcze nie jest to będzie niebawem;-)

Elvie będziesz mieszkała w tym pokoju co ja he he . One sa fajne tam jest takich chyba 5 najlepsza jest jedynka bo największa i ma aneks kuchenny , ale ten też jest spoko :)

Nata nie ma sprawy :) Ja kupiłam też Mai bartki (te akurat nowe) i adidaski jak dla mnie w stanie idealnym ( kupię profilowane wkładki skorzane i będzie OK)

513076941.jpg

44779748[1].jpg

reklama
kittek - przepraszam, ale dopiero dzisiaj ogarnęłam - zmierzyłam wkładkę w butach Julki (bartka) i ma 13cm - więc te Twoje mogą być za małe

Do góry