reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

reklama
Cześć dziewczyny, melduję że się mamy dobrze :)
nie mam czasu nawet podczytać a co dopiero napisać.. odkąd poszłam a chorobowe to cały czas w mieszkanku. Swoją drogą meble skręcone i dziś wkładam rzeczy do szafek :) we wt już chyba na swoim :)
Upały dają znać, nie wychylam się w to słońce.

Buziaki dla brzuszków i was też :*

DZień doberek!
Co wejdę to tu o jedznku,prawdziwe forum dla ciężarnych.No dobra i ja sie pochwalę będę dzisiaj robić gołąbki,już nie moge sie doczekać!!
Elefit- to na przyszły tydzień czujemy się zaproszone na parapetówę!!!
Wiecie co przed wczoraj posiedziałam w ogródku może 30 min na słoneczku i tak sobie popażyłam dekolt i ręce,że wyglądam jak rak.Boże jeszcze nigdy w życiu w takim krótkim czasie nie spiekłam raka,czyżby w ciąży reaguje się na słoneczko inaczej??

Pysia mloda kapustka rewelacja mniam.Ale bym zjadla a ty te pacany nie maja czegos takiego, Za 2 tyg do Pl juz sobie polece i tez bede wcinac takie pychoty.A narazie zupka z pudeleczka.

Elifit super ze juz na swoim bedziecie.

Wiecie co boje sie tej podrozy do Pl srednio od domu do domu to trwa ok 10godz.Masakra bedzie sama z mloda lece.Po wczorajszym 3godzinnym spacerku dzis mnie wszystko jak cholera boli.Chyba sie juz bac zaczynam.

kasia - to chyba jednak źle Cię poinformowali skoro wszystkie z nas mają go zrobić na czczo :tak:

elifit - super, że tak szybko pracę się posuwają i już lada moment będziecie na swoim :-D

Lena - może osiadałaś na słońcu w godzinach od 11:00 do 15:00 wtedy ono pali a nie opala ;-)

Lena ty znowu golabki marza mi sie od kilku tyg :( smacznego zycze.
A co do sloneczka to nie wiem bo malo go widze niemalze wcale biala jak maka jestem.

Pysia dzzieki ale chetnie skorzystam hihi do Pl to jeszcze 2 tyg duuuuzo czasu wiec jedna duuuza kapustka by sie przydala ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Niezle co to kilo takiej kapustki na jedna noge :)
A mnie wczoraj naszlo na czeresnie ale za 20dkg chca w markecie 6,50funta pojeb....o ich chyba i to na promocji!!!!!!! Oczywiscie nie kupilam.

reklama
Do góry