reklama
kasiadz
Fanka BB :)
Miłka – ja jak pisałam wcześniej też przed glukozą zjadłam kanapkę bo tak kazał mi lekarz i pielęgniarka z laboratorium
a ja teraz wcinam cukinie
a ja teraz wcinam cukinie
elifit
Moderatorka
Cześć dziewczyny, melduję że się mamy dobrze
nie mam czasu nawet podczytać a co dopiero napisać.. odkąd poszłam a chorobowe to cały czas w mieszkanku. Swoją drogą meble skręcone i dziś wkładam rzeczy do szafek
we wt już chyba na swoim 
Upały dają znać, nie wychylam się w to słońce.
Buziaki dla brzuszków i was też :*
nie mam czasu nawet podczytać a co dopiero napisać.. odkąd poszłam a chorobowe to cały czas w mieszkanku. Swoją drogą meble skręcone i dziś wkładam rzeczy do szafek
Upały dają znać, nie wychylam się w to słońce.
Buziaki dla brzuszków i was też :*
niuniaaa19
Fanka BB :)
pysia88 a wiesz jakie to dobre pycha
:
DZień doberek!
Co wejdę to tu o jedznku,prawdziwe forum dla ciężarnych.No dobra i ja sie pochwalę będę dzisiaj robić gołąbki,już nie moge sie doczekać!!
Elefit- to na przyszły tydzień czujemy się zaproszone na parapetówę!!!
Wiecie co przed wczoraj posiedziałam w ogródku może 30 min na słoneczku i tak sobie popażyłam dekolt i ręce,że wyglądam jak rak.Boże jeszcze nigdy w życiu w takim krótkim czasie nie spiekłam raka,czyżby w ciąży reaguje się na słoneczko inaczej??
Co wejdę to tu o jedznku,prawdziwe forum dla ciężarnych.No dobra i ja sie pochwalę będę dzisiaj robić gołąbki,już nie moge sie doczekać!!
Elefit- to na przyszły tydzień czujemy się zaproszone na parapetówę!!!
Wiecie co przed wczoraj posiedziałam w ogródku może 30 min na słoneczku i tak sobie popażyłam dekolt i ręce,że wyglądam jak rak.Boże jeszcze nigdy w życiu w takim krótkim czasie nie spiekłam raka,czyżby w ciąży reaguje się na słoneczko inaczej??
Pysia mloda kapustka rewelacja mniam.Ale bym zjadla a ty te pacany nie maja czegos takiego, Za 2 tyg do Pl juz sobie polece i tez bede wcinac takie pychoty.A narazie zupka z pudeleczka.
Elifit super ze juz na swoim bedziecie.
Wiecie co boje sie tej podrozy do Pl srednio od domu do domu to trwa ok 10godz.Masakra bedzie sama z mloda lece.Po wczorajszym 3godzinnym spacerku dzis mnie wszystko jak cholera boli.Chyba sie juz bac zaczynam.
Elifit super ze juz na swoim bedziecie.
Wiecie co boje sie tej podrozy do Pl srednio od domu do domu to trwa ok 10godz.Masakra bedzie sama z mloda lece.Po wczorajszym 3godzinnym spacerku dzis mnie wszystko jak cholera boli.Chyba sie juz bac zaczynam.
kasia - to chyba jednak źle Cię poinformowali skoro wszystkie z nas mają go zrobić na czczo 
elifit - super, że tak szybko pracę się posuwają i już lada moment będziecie na swoim
Lena - może osiadałaś na słońcu w godzinach od 11:00 do 15:00 wtedy ono pali a nie opala ;-)

elifit - super, że tak szybko pracę się posuwają i już lada moment będziecie na swoim

Lena - może osiadałaś na słońcu w godzinach od 11:00 do 15:00 wtedy ono pali a nie opala ;-)
Lena ty znowu golabki marza mi sie od kilku tyg
smacznego zycze.
A co do sloneczka to nie wiem bo malo go widze niemalze wcale biala jak maka jestem.
Pysia dzzieki ale chetnie skorzystam hihi do Pl to jeszcze 2 tyg duuuuzo czasu wiec jedna duuuza kapustka by sie przydala
A co do sloneczka to nie wiem bo malo go widze niemalze wcale biala jak maka jestem.
Pysia dzzieki ale chetnie skorzystam hihi do Pl to jeszcze 2 tyg duuuuzo czasu wiec jedna duuuza kapustka by sie przydala
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
elifit
Moderatorka
zapraszam wszystkie na parapetówkę :-) kiedy, dam znać 
lecę mężowi zanieść obiad, odezwę się może wieczorem :*
lecę mężowi zanieść obiad, odezwę się może wieczorem :*