reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze Buciki:-)

reklama
Dziewczyny jakie macie sandałki dla dzieci?
Takie za kostkę z palcami zakrytymi, czy takie zupełnie leciutkie ? Oglądam na styronie Bartka ale tam takie zabudowane wszystkie..

ja mam sandalki na 3 rzepy skorkopodobne z auchan, takie piankowe lekkie z decathlon (polecam) i cos a'la crocs z biedronki:)

Kurcze szukam sandałków z tkaniny do chodzenia po domu.Chciałbym żeby były leciutki.Nie mogę znaleźć. Fajne są ale małe rozmiary do 23 ale wkładka 14cm a mi potrzebna wkładka 15 cm:wściekła/y:

Ula i jak sandałki się spisują?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dosc fajne, chociaz nie mozna kupowac duzo na zaś bo nóżka bedzie latała. Kolezanka się pytała nas czy wykrzywia w nich Oli nóżkę - nie :) zauwazylam jednak ze Oli je zdejmuje, ale byc moze dlatego ze jest na piasku lub w piaskownicy i chce na boso.

Kurcze szukam sandałków z tkaniny do chodzenia po domu.Chciałbym żeby były leciutki.Nie mogę znaleźć. Fajne są ale małe rozmiary do 23 ale wkładka 14cm a mi potrzebna wkładka 15 cm:wściekła/y:

Ula i jak sandałki się spisują?

Któraś z dziewczyn wstawiała linki do takich sandałków - chyba Agrafka. Zapytaj jej. Właśnie materiałowe.

Takich właśnie nie chcę. Chcę by były takie leciutkie bez tej dużej podeszwy.

Coś takiego bym chciała
WYPRZEDAŻ ! BUTY - BUCIKI -SANDAŁKI !PREZENT -21 (1649230856) - Aukcje internetowe Allegro

gosiulek takich nie widziałam nigdzie, czasami tego typu butki bywają w H&M. Ale teraz królują tam espadryle, takie na słomce - lekkie, ale nie mogłam dobrać rozmiaru, a poza tym ruszały się na nóżce.

A te które kupiłam Ali są naprawdę bardzo lekkie, mimo, ze podeszwa gumowa - zupełnie nie takie jak Befado. I nóżka jej się w nich nie poci - także szczerze polecam :) SANDAŁKI DOMOWE PAPCIE Viggami (39367) R. 21,5 (1631985414) - Aukcje internetowe Allegro

Takich właśnie nie chcę. Chcę by były takie leciutkie bez tej dużej podeszwy.

Coś takiego bym chciała
WYPRZEDAŻ ! BUTY - BUCIKI -SANDAŁKI !PREZENT -21 (1649230856) - Aukcje internetowe Allegro
Gosiulek jja mam dla Michała podobne bardzo, no nieco inne ale ten sam typ. Ale one nie nadaja się do chodzenia. Ty je widziałaś na żywo? Mój Michał je nosił w zesżłym roku jak nie chodził. Dam fotkę jak miał je na nózkach na chrzcinach, moze dojrzysz. Te butki praktycznie nie trzymają nózki. I podeszwa tez jest byle jaka. Bucik wogóle nie jest profilowany, oba są identyczne, nie ma znacznia na która noge ząlozysz i tak będzie ok. Ja osobiście bym nie założyła teraz dziekcu jak juz chodzi.
U mnie takie butki do wybrou do koloru w sklepie dziecięcym mozna dostać. COs kolo 15zł kosztują

Załączniki

• aDSC00790.jpg
    aDSC00790.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 91
  • DSC00789.jpg
    DSC00789.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 93
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry