reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
czarodziejka ja tez tak mysle ale zobacz u ciebie byl odstep a jednak jest Maksiu
dlatego ja taka niepwna jestem
i czym wiecej czytam i wiecej analizuje coraz bardziej robi mi sie od tego wszystkiego niedobrze
587.gif

i dopoki nie znam plci jest ok jak poznam to sie zacznie koszmar lub sielanka
i jak narazie przez ten glupi kalendarz mam zle mysli
tym bardziej ze wyczytalam na ich stronie ze jajo jest naladowane 60godz po dniach danej plci czyli mi wypada centralnie w O
xx_olaboga.gif

25 kwiet byl ostatni dzien na chlopaka a moja O byla 27go lub 28go
i jak tu byc dobrej mysli

Beatko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ja Cie tu zaraz przez kolano przełożę szalona kobieto:tak::tak::tak:
Słyszałaś coś o teorii przyciągania? Masz myśleć i wierzyć ,że to dziewuszka i daj sobie spokój z czytaniem i szperaniem w necie.Teraz już płci nie zmienisz więc to nic nie da ,że będziesz się nakręcać. A u Ciebie jest HANIA!!!
Masz zakaz od nas szukania informacji na temat planowania płci aż do planowania jakiejś ciąży , jak Ci się zachce drugiej córki np.;-):-p

Aneczko dzieki i wybacz
xx_sorki.gif
juz sama sobie postanowilam ze nie bede sie doszukiwac bo mi niedobrze
i nie wiem czy to od ciazy czy od tego doszukiwania sie
553.gif

beatko zarejestrowalam sie, ale za darmo to on pokazuje kiedy ostatnia @ zaznaczona poprzez wpis i ewentualne dni owulacji, nic wiecej :( :(

nie nakrecaj sie tak bardzo w tym wyszukiwaniu, liczy sie odstep o owulki i tyle, wiesz ze bedzie corcia a takim sposobem jeszcze w jakąś psychoze nam wpadniesz:baffled:

hej babeczki..ale u nas nocka byla
013.gif
przez te błyski spać nie moglam, do tego maciej łaził a maks sie przebudzal wrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no nic nie pierwsza i zapewne nie ostatnia taka nocka!!!!!!

Hej!
Czarodziejko no to bidaku słaba nocka za wami:sorry2:
U nas w nocy cisza na szczęście .
Beatko ja też się zarejestrowałam i tylko owu mi pokazuje i nie widze nigdzie info nawet mniej więcej ile dni mam na chłopca i dziewczynkę:no: Zresztą to i tak teraz znaczenia nie ma dla nas;-) Nie wiem jak ty ale ja tam planuję mieć córeczkę;-):tak:

reklama
hej

oj czarodziejko to sie masz, wlasnie zastanawiam sie czy trzecie czy wygody pozostawic :-p

beatko u mnei raczej z tego cyklu nic nie bedzie, cycuchy miękkie, tempka dzis 36,4 :confused: oj dziwny ten cykl bardzo

Do góry