reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Monico no to faktycznie dziwacznie z tym cyklem bo niby wyszło blisko owu i się nie udało ? Miejmy nadzieję ,że kolejny będzie już bardziej czytelny i Wam się uda ;) Wygody wygodami ale malutkie dzidziusie są takie faaaajne :))

reklama
Anneczka,kiedy pojawila ci sie na tescie owulacyjnym druga kreska(jasna)?
bo u mnie dzis 10dc.
A wczoraj popoludniu pojawila sie juz druga jasna kreska.:szok:
I sluz tez sie pojawil:baffled:
I cos mi sie wydaje,ze w tym cyklu owulka bedzie wczesniej.
Musze stac na strazy.:-D
W poprzednim cyklu dopiero 11dc byla bladziutka.

to prawda ze dzidziusie są fajne...ja przy maksiu przezywam drugie macieżystwo i jest to dla mnie czas wielkiej radosci...patrze na niego jaki on jest uroczy i słodki .....moglabym tak godzinami go obserwowac.:)
macius juz duzy chlop...w październiku 5 lat....z nim sie fajnie rozmawia....jest kumaty i tez bardzo kochany....no ale to jednak maksiowi moge wiele wybaczyc...wystarczy ze niewinnnie na mnie popatrzy:))):-D:-D:-D

BYc moze minie 2 lata moze 3 i zatesknie za takim malutkim czlowieczkiem.....zreszta u mnie pragnienie dziecka jest nadal...tylko marze takze o innych rzeczach jednoczesnie- a to sie odrobinę wyklucza.

poza tym bedąc tyle czasu na wychowawczym mysle juz o pracy ...o takim "normalnym" zyciu "w stadzie" :))))) rozumiecie???/?

aha i jeszcze co do trzeciego dziecka.....zalozylam sobie kiedys ze maxymalny czas jaki daje sobie na rodzenie dzieci to do 33 lat.././ zostało mi jeszcze 4 wiec kto wie......z drugiej zas strony zawsze chcialam miec powiedzmy 40 lat i juz nastoletnie dzieci a nie 5 czy 6 latki.....no ale to takie moje dyrdymały:)

Ostatnia edycja:
dido to juz stop jak jest sluz i druga jasna kreska

no wlasnie dziwny ten moj cykl, ale jak pisalam nie mialam sluzu, nawet zbytnio w srodku go nie czulam, wiec zobaczymy

monico to tak jak u mnie ja tez w tym roku skoncze 33 wiec juz ostatni dzwonek
chociaz ja sobie zalozylam granice 35lat
co do tej zmany nie mam pojecia ale zaraz sprawdze
chyba ze sie zarejestrujesz od nowa ale pod innym emailem

znalazlam musisz do nich napisac ze chcesz to zmienic
na glownej stronie masz contact us
czy ty masz taki sam kalendarz jak tu?

http://www.babybygender.com/NewSite/FreeOvulationCalendar/Free_Ovulation_Calendar_Example.asp

bo zobacz tam nad kazdym miesiacem jest napisane ile masz dni na dana plec
tylko na to sie czeka ok 5 dni dlatego moze jeszcze nie masz tego

wiecie co napisalam wczoraj do nich z tego kalendarza
na jaka plec mam wieksze szanse jesli do zblizenia doszlo w dni chlopca
a O byla w neutralne dni
napisali mi tak
jesli do zaplodnienia doszlo w dni neutralne do mam sznse 50/50
i ulzylo mi, odetchnelam
juz na nowo zaczynam wierzyc w moja Hanie :-)

Aneczka a u was jakie w koncu imie bedzie

czarodziejka czytalam wczoraj wczesniejsze strony tego watku
i zaciekawila mnie dziewczyna kiki, ktora ma dwoch czy trzech synkow
i w miesiacu w ktorym odpuscila planowanie zaszla w ciaze
i wiem ze urodzila dziewczynke
mozesz mi cos o tym napisac jak jej sie udalo

Ostatnia edycja:
Witam
Jak widac mam 2 synusiow i pewnie nie trudno sie domyslic jakie jest moje malutkie marzenie;-) podczytuje bo na pisanko nie bardzo mam czas wiec za czesto sie udzielac nie bede a przynajmniej narazie bo duzo spraw mamy na glowie chcialam sie zapytac o ten kalendarz zarejestrowalam sie i podobnie jak monico nie wiem gdzie zmienic gr krwi bo z automatu mi wyskoczyla ja nawet jej nie wpisywalam bo nie wiedzialam gdzie:zawstydzona/y: ale ale patrzac wstepnie na ten kalendarz to dobrze rozumie ze mi caly czas wychodzi na chlopaka czy ja cos popierdzielilam w pisywaniu:confused: przy kazdym miesiacu pisze mi boy:shocked2: angielski nie jest moja mocna strona wiec moze cos nie tak zrobilam!
3mam &&& za Beatke i Aneczke wiem co czujecie marzenia czasem sie spelniaja oby i tym razem sie spelnily:tak::tak::tak: kibicuje Wam
Ponizej link
Ovulation Calendar

beatko wzielam z ciekawosci na 1 miesiac na dziewczynke, chociaz z cena przesadzaja i mam tak

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
@ @ @ @ ow ow ow ow ow
cor cor

jakbys mogla sprawdzic, jakie to dziwne, jakbym corke miala robic po owu :no:
szkoda ze nie wzielam na syn + corka

reklama
Do góry