reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja sprawdzalam Jonasa i w miare pokrywa mi sie z selnas bez wykupienia i chinskim ciekawe jak wykupie na grudzien czy bedzie ok:dry: ale narazie musze czekac az kasa mi zejdzie i sprawdze sobie tez pazdziernik o matko tyle czekac:baffled:
Beatko-nasz pierwszy to tez wpadka tyle ze swiadoma (jesli to tak mozna nazwac) w sierpniu wzielam ostatnie opakowanie tabletek a we wrzesniu po naszej klotni bylo wielkie przytulanko i mowie mojemu ze mam teraz takie dni a nie inne a on na to -eeee tyle niektorzy sie staraja i nic to moze i u nas za pierwszym razem nic nie wyjdzie :-D i prosze 26 czerwca bedzie mial 5lat synus:-p

Ostatnia edycja:
reklama
kasik a skad wiesz ze ci sie Selnas pokrywa z Jonasem jak nie wykupilas?
mi akurat w kwietniu jak zaszlam to Selnas idealnie pokryl sie z Jonasem te 3 dni na chlopaka
ale z chinskim nie bo wychodzi dziewczynka
ja i tak w te kalendarze nie wierze
no chyba ze na usg wyjdzie chlopak to wtedy uwierze

tu macie moj kalendarz na marzec kwiecien maj

http://www.babybygender.com/NewSite/FreeOvulationCalendar/Ovulation_Calendar.asp?R_E=32143042654&Language=English&dd=%203/1/2011_6/8/2011_diff=-3&newph=NNNNNNNNNNNNnewph_2=NNNNNNNNNNNN&newstartingmonth=Jun%202011

i na gorze pisze ze od marca 2011 do lutego 2012 nie mam zadnego miesiaca na chlopca tylko 6 miesiecy na dziewczynke
to wlasnie chodzi o to czy nachodzi dana plec na owulke

Ostatnia edycja:
Ah bo ja jak zwykle przy moich chlopcach pisze bez ladu i skladu sorki :zawstydzona/y: chodzi mi o to ze wstepnie obliczona owu mi sie pokrywa z Jonasem w grudniu (bo tak inne miesiace to w ogole nic sie nie zgadza) i jestem ciekawa jak wykupie kiedy wypadnie mi dziewczynka czy tak samo jak w tym Jonasa. Wiem wiem ze to tylko kalendarze ale zobacze czy cokolwiek sie pokryje chociaz w malym stopniu, obecnie kupilam testy na O mierze temp i badam szyjke a i sprawdzam sluz jak sie mniej wiecej mi potwierdzi ze mam O wtedy kiedy mysle ze mam to od pazdziernika cos pokombinujemy narazie nie moge bo od przyszlego tyg wkoncu ide do pracy. Problem bedzie z monitorowaniem O :dry:

czarodziejka czytalam wczoraj wczesniejsze strony tego watku
i zaciekawila mnie dziewczyna kiki, ktora ma dwoch czy trzech synkow
i w miesiacu w ktorym odpuscila planowanie zaszla w ciaze
i wiem ze urodzila dziewczynke
mozesz mi cos o tym napisac jak jej sie udalo

kiki ma 3 synków i ostatnia córeczka:)0))) szczerze mowiac nie wiem cóz wiecej napisac ale córeczka wymarzona i wyczekana....piszemy dalej na zamknietym wątku..:) jej cora dereya jest przesliczna:))))

dziewczyny,juz zgupialam.
Dzis mam 10dc,test Owul.negatywny-jest tylko jasna kreska.
Ten jest z wczoraj.A dzis jest troszke bardziej ciemniejsza.
100_5787.jpg
Sluz byl,teraz nie ma:confused:
Ostatnie staranka byly wczoraj wieczorem.
I nie wiem czy zaryzykowac jeszcze dzis??
Kupilam sobie tez ten z buzka i wyszlo mi puste koleczko.

Aneczko,jak pojawila ci sie druga jasna kresczka,to byly jeszcze staranka????

Hej hej!
Kurcze Dido ja już jak miałam taką bladą to było ostatnie staranko i potem nic. Musisz brac pod uwagę to ,że owu może się przesunąć w związku z planowaniem.

Wiecie co ? ja postanowiłam w planowaniu uwzględnić odstęp od owu, zakwaszenie ph , dietę i kalendarz chiński bo w porzednich ciążach mi się sprawdziło. Nie ma sensu szaleć i czytać wszystkiego co jest w internecie bo zawsze będą różnice w tych metodach i człowiek zgłupieje. Prawda jest też taka ,że i tak nigdy nie będziemy miały 100% i trzeba się liczyć z tym ,że może się nie udać :cool:
Więc trzeba wierzyć ,że nam się uda i zdecydować się na metody naukowe plus ewentualnie jedna głupkowata ;-)

reklama
Do góry