reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Monico nie chcę nic mówić ale ja byłam pewna na 100% ,że @ się zbliża;-) Czułam się dokładnie jak przed @ Dopiero jakieś 3 dni przed pojawił się śluz , którego nigdy przed @ nie miałam i to mi dało do myślenia:tak:A kiedy powinnaś dostać?

reklama
aneczka powinnam dostać w niedziele lub poniedzialek zalezy kiedy była owu
ten śluz tez mam teraz, ale to szyjka chyba otwiera sie na @
poza tym brak napiecia i powiększenia piersi (co mialam ostatnio) tylko mięciutenkie

monico czesto bol brzucha tak wczesnie wskazuje ciaze
wiec czemu nie
poczekamy zobaczymy
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

natan dzieki ale ja jeszcze nie mam pewnosci ze mi sie udalo
i boje sie tego testu za 2 tyg.
jesli teraz znow ci wyjdzie z kapusty dziewczynka to moze idz na usg potwierdzic plec jeszcze raz

Aneczka a co do ciebie to ja mam przeczucie ze tobie sie udalo :tak:
i bedziesz tulic mala ksiezniczke

Przy mocnych kreskach na pewno nie bedzie przytulania, przy jasnych zastanawiam sie dokad ryzykowac;) Ja wczoraj mialam owu a dzis boli mnie brzuch caly dzien, sluz raz bialy raz przezroczysty, zglupialam juz.. Dopoki sie nie staralam wszystko bylo ksiazkowo, teraz jak na zlosc..

Beatko widzisz a ja myślę ,że u Ciebie to już pewne hihi.
No nic jutro ide do pracy a potem dopiero 15go na 20tą potwierdzić czy ta moja okruszynka jest na miejscu i wszystko gra. Nie mogę się doczekać , na razie robiłam tylko test przed @ i kolejny wczoraj. Ten wczorajszy mocne 2 krechy więc chyba beta rośnie ;)

hej:-)
udzielam sie takze na innym forum, gdzie sa mamusie dzieciakow w identycznym wieku co moj synek. zapytalam kiedy zostały społodzone ich dzieciaczki i jak to sie ma do plci. no i jednak w wiekszosci sie sprawdzilo ze im dalej od owu to wyszla dziewczynka a w samo owu chlopak:tak: oczywiscie sa wyjatki ale to mniejszosc:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry