reklama
tak Beatko tak mam teraz ze mam napisane ile dni na chlopca a ile na dziewczynke, zaluje ze nie kupilam chlopiec + corka no i jak pisalam nie mam neutralnych 
kasik ten darmowy kalendarz wyliczy ci tylko dni na owulację, tam z boku gdzie widzisz chlopca, strzalka mozesz zmienic na dziewczynkę lub chlopiec i dziewczynka i jak dasz order (zlecenie) to wyswietlic ci sie kwota do zaplaty. Dlaczego to jest takie drogie????? kurna mogloby mniej kosztowac
cos ten kaledarz co Beatko ci wyslalam zle przeszedl
powinno byc
kasik ten darmowy kalendarz wyliczy ci tylko dni na owulację, tam z boku gdzie widzisz chlopca, strzalka mozesz zmienic na dziewczynkę lub chlopiec i dziewczynka i jak dasz order (zlecenie) to wyswietlic ci sie kwota do zaplaty. Dlaczego to jest takie drogie????? kurna mogloby mniej kosztowac
cos ten kaledarz co Beatko ci wyslalam zle przeszedl
powinno byc
to prawda ze dzidziusie są fajne...ja przy maksiu przezywam drugie macieżystwo i jest to dla mnie czas wielkiej radosci...patrze na niego jaki on jest uroczy i słodki .....moglabym tak godzinami go obserwowac.
macius juz duzy chlop...w październiku 5 lat....z nim sie fajnie rozmawia....jest kumaty i tez bardzo kochany....no ale to jednak maksiowi moge wiele wybaczyc...wystarczy ze niewinnnie na mnie popatrzy))
BYc moze minie 2 lata moze 3 i zatesknie za takim malutkim czlowieczkiem.....zreszta u mnie pragnienie dziecka jest nadal...tylko marze takze o innych rzeczach jednoczesnie- a to sie odrobinę wyklucza.
poza tym bedąc tyle czasu na wychowawczym mysle juz o pracy ...o takim "normalnym" zyciu "w stadzie")))) rozumiecie???/?
aha i jeszcze co do trzeciego dziecka.....zalozylam sobie kiedys ze maxymalny czas jaki daje sobie na rodzenie dzieci to do 33 lat.././ zostało mi jeszcze 4 wiec kto wie......z drugiej zas strony zawsze chcialam miec powiedzmy 40 lat i juz nastoletnie dzieci a nie 5 czy 6 latki.....no ale to takie moje dyrdymały![]()
Ja jak zaszłam z Ola w ciąże miałam 33 lata.....wszytscy sie śmiali że to rok mistrzowski i napewno dlatego sie uda.....
A słyszałyście że podobno wiek matki - im starsza tym większe prawdopodobieństwo córeczki? U moich ciotek i u mojej mamy ostatnie z dzieci są córkami......
Ja nie wiem jaka granica jest dla mnie, chyba max 40......bo nadal mam ochote na 3 maleństwo ale nie w tym momencie...tylko fakt...zbliżam się do 40 powoli ....Tyle , że Ola wnosła tyle świeżości i radośći , ze aż cieszę sie ze jak Domuś pojdzie z domu to z nią mamy jeszzce tyle lat , fajnych lat przed sobą....
monico neutralne dni ci wyskocza tylko wtedy gdy kupisz dziewczynka i chlopak
ja jak mi pisalo ze mam iles dni na chlopaka a iles na dziewczynke to wtedy kupowalam na oby dwie plci i placilam 42f
a jak wiedzialam ze mam tylko dni na dana plec to tylko na ta plec kupilam
i mi tez czesto wychodzilo tak ze dziewczynke mialam np w okres
dlatego tak ciezko trafic w owulke na dziewczynke
witaj kasik dzieki i powodzenia w majstrowaniu coreczki
ja jak mi pisalo ze mam iles dni na chlopaka a iles na dziewczynke to wtedy kupowalam na oby dwie plci i placilam 42f
a jak wiedzialam ze mam tylko dni na dana plec to tylko na ta plec kupilam
i mi tez czesto wychodzilo tak ze dziewczynke mialam np w okres
dlatego tak ciezko trafic w owulke na dziewczynke
witaj kasik dzieki i powodzenia w majstrowaniu coreczki
daria tu masz linka do tej metody
Smyki.pl - Metoda Selnas
nie kupisz tego na allegro
na allegro kupisz metode jonasa a to nie to samo
www.babybygender.com
ja tylko o tej amerykanskiej stronie wiem
ze oni wykupili licencje
ale jak jest naprawde to tego nikt nie wie
monico tylko w US jest teraz noc wiec oni pewnie ci odpisza jak u nas bedzie noc
Smyki.pl - Metoda Selnas
nie kupisz tego na allegro
na allegro kupisz metode jonasa a to nie to samo
www.babybygender.com
ja tylko o tej amerykanskiej stronie wiem
ze oni wykupili licencje
ale jak jest naprawde to tego nikt nie wie
monico tylko w US jest teraz noc wiec oni pewnie ci odpisza jak u nas bedzie noc
Ostatnia edycja:
kasik25
Zadomowiona(y)
Beatko-nie dziekuje ;-) mam nadzieje ze jak juz nadejdzie ten dzien to sie uda, ja narazie sprawdzam swoje cialko i musze zrobic cos z zylakami moj M wlasnie przez moje zdrowko nie bardzo chce 3 bobo ale widzi ze robie wszystko w Tym kierunku a jak u Ciebie i Aneczki potwierdzi sie na usg dziewczynka to juz nie bedzie mial wyjscia 

Od zawsze liczylam sobie tylko dni kiedy moge miec owu i z tych obliczen wyszlo mi ze starszy synus wyszedl za pierwszym razem w dzien owu a drugi synus rowniez za pierwszym razem dzien przed owu wiec teraz chce sie przylozyc do tego wszystkiego a reszta wyjdzie w praniu

reklama
widzisz monico i dziwic sie czemu tak zgupilam i w nic nie wierze
ja przez rok kupowalam ten kalendarz
i robilismy tylko w dziewczynkowe dni i nic
jak odpuscilam i nie kupilam w kwietniu to zaszlam
dlatego wydaje mi sie ze to strata kasy
kasik u mnie pierwszy to wpadka wiec nie wiem kiedy to bylo
a drugi centralnie w O
ja przez rok kupowalam ten kalendarz
i robilismy tylko w dziewczynkowe dni i nic
jak odpuscilam i nie kupilam w kwietniu to zaszlam
dlatego wydaje mi sie ze to strata kasy