reklama
...równie dobrze w czarownice mozna wierzyc)
przeciez czarownice są wsród nas

ja uważam ,że jestem czarownicą -mój syn chętnie nazwał by mnie czasami babą jagą , okropna znajoma wiedźmą , a mąż...czarodziejką;-)
Olcia_87
Fanka BB :)
Witam sie i Ja sama bo mala spi juz z dobre 2 godzinki no ale pobudka o 6 byla ;] u nas wlasnie zaczelo padac ;/ ta pogoda tutaj jak dla mnie jest do nie wytrzymania tesknie za polska pogoda ;/ Ogolnie nocka dzisiiaj ladnie przespana od 21 do 4.15 pozniej do 6 i od 8 az do teraz :0 ,dobrze ze spi bo przynajmiej moglam zrobic sos czosnkowy i mieso podsmazyc bo dzisiaj tortille na obiadej robie :-)
Wlasnie dzisiaj mi przyszedl prezent dla Nadusi na dzien dziecka wkoncu bo myslałam ze juz sie nie doczekam
NEW BABY RAINFOREST 123 MUSICAL GYM ARCH PLAYMAT | eBay UK
Nie jest to fisher price tak zwana jego podróbka ale ladnie wyglada i mala pewnie zaciekawi :-)
Milego dnia Wam zyczymy :-)
Wlasnie dzisiaj mi przyszedl prezent dla Nadusi na dzien dziecka wkoncu bo myslałam ze juz sie nie doczekam
NEW BABY RAINFOREST 123 MUSICAL GYM ARCH PLAYMAT | eBay UK
Nie jest to fisher price tak zwana jego podróbka ale ladnie wyglada i mala pewnie zaciekawi :-)
Milego dnia Wam zyczymy :-)
Ela81
Zaangażowana w BB
Dzień Dobry Mamuśki :-)
Dziewczyny o co chodzi z tą witaminą D ? Ja od początku karmię tylko piersią i codziennie daje małemu witaminę D . Na ostatniej wizycie pytałam pediatrę i powiedziała żeby dawać dalej , co najmniej do następnej wizyty tzn do 12 lipca .
No jak tez sama nie wiem jak to jest z ta witamina D. Z racji tego ze mieszkam obecnie w irlandii i jak wiadomo dni słonecznych mozna tu poiliczyc na jednej rece to połozna powiedziała mi ze tutaj nie podaje sie tej witaminy tylko mam wychodzic na dwór z małym nawet jesli jest pochmurnie. Gdy jej powiedzialam ze w polsce podaje sie ja bardzo czesto to powiedziałą mi ze tutaj nie zalecaja no wiec nie podaje mam nadzieje ze nic malemu nie bedzie aha karmie piersia.
No musze sie pochwalic moim Nikusiem ze w tym tyg udało mu sie zrobić 2 przewrotki z brzuszka na plecy ale na tych 2 próbach niestety zakonczył no ale zauwazyłąm ze kombinuje znowu w druga strone!Normalnie nie moge sie nadziwic jak kazdego dnia moje dziecko sie zmienia~
Od kilku dni tez znalazł sobie nowa forme rozrywki która jest podskakiwanie na nózkach i tak mu sie to spodobało ze teraz nie chce ani siedziec ani lezec tylko stac!!!

A jesli chodz o ulewanie to potrafi mi tak porzadnie chlusnac nawet jesli godz wczesniej jadł!!Ja cały czas jestem cała mokra!!
A powiedzcie mi wasze maluchy tez strasznie sie slinia???Bo mój strasznie juz ze slinikami nie wyrabiam!!Ale zęby chyba mu jeszcze nie wychodza bo nie widze zadnych zmian na dziasłach
Pogoda dzisiaj nie zaciekawa
Aha zapomniałam sie pochwalic ze w pn byłam na badaniu szyjki macicy za ok 2 m-ce beda wyniki. Mam nadzieje ze wszystko bedzie ok:-)
goyap
Zaangażowana w BB
Ela81 ja dla odmiany mieszkam w tej drugiej czesci Irlandi (ROI) i tu kiedys tez nie podawano wit D malucha.
Ale jakies dwa lata temu zmieniono stanowisko i jest zalecane a wrecz wskazane podawanie tejze witaminki do 12 miesiaca.
Co ciekawe dawka vitaminy jest uzalezniona odgrupy etnicznej z jakiej wywodza sie maluchy.
Ide dzis na rozmowe z pania dyrektor do nowej szkoly starszej cory. Od wrzesnia zaczyna secendary
. Az trudno uwiezyc tak niedawno zapisywalam ja jeszcze do zlobka
Ale jakies dwa lata temu zmieniono stanowisko i jest zalecane a wrecz wskazane podawanie tejze witaminki do 12 miesiaca.
Co ciekawe dawka vitaminy jest uzalezniona odgrupy etnicznej z jakiej wywodza sie maluchy.
Ide dzis na rozmowe z pania dyrektor do nowej szkoly starszej cory. Od wrzesnia zaczyna secendary

Ostatnia edycja:
rachell
Fanka BB :)
O rany. My po szczepieniu. Ale był płacz. Zaczął się już w gabinecie pielęgniarki jak tylko zaczęła Małą mierzyć. Coś mi się wydaje, że skojarzyła co będzie dalej. Teraz śpi.
Tab, fachowcy, cholera jasna. Dlatego wolę jak mąż robi z łazienką wszystko sam, chociaż będzie to wieki trwało, ale przynajmniej mam pewność, że brudu będzie tyle, ile musi być, a nie w gratisie ;-)
No ale na ocieplanie bloku, to już wpływu nie masz i musisz się zdać na to co jest. Współczuję.
Margoz, a robili mu pewnie w szpitalu wszystkie badania? Coś wyszło? Ja w zeszłym roku też bujałam się kilka dni z bólem brzucha, gorączką i biegunką, trzy razy byłam u lekarza, aż wylądowałam w zakaźnym. No i wyszło, że jakieś dwie bakterie miałam. Trzymam mocno kciuki, żeby synek szybko doszedł do siebie.
Tab, fachowcy, cholera jasna. Dlatego wolę jak mąż robi z łazienką wszystko sam, chociaż będzie to wieki trwało, ale przynajmniej mam pewność, że brudu będzie tyle, ile musi być, a nie w gratisie ;-)
No ale na ocieplanie bloku, to już wpływu nie masz i musisz się zdać na to co jest. Współczuję.
Margoz, a robili mu pewnie w szpitalu wszystkie badania? Coś wyszło? Ja w zeszłym roku też bujałam się kilka dni z bólem brzucha, gorączką i biegunką, trzy razy byłam u lekarza, aż wylądowałam w zakaźnym. No i wyszło, że jakieś dwie bakterie miałam. Trzymam mocno kciuki, żeby synek szybko doszedł do siebie.
bobomama24
Mama Izy i Martynki
a ja dzis poszlam z dziewczynami zawiesc drukarke do serwisu i w polowie drogi spotkal nas deszcz i wrocilysmy do domu przemoczone calkowicie
rachell, robili z krwi i moczu, niestety kału nie, ponieważ mały nie robił kilka dni kupki, bo nie ma z czego, i nic nie wyszło
my też na spacerze krótkim byłayśmy, ale mała miała muchy w nosie i szybko wróciłyśmy, tym bardziej że zaczęło mżyć
my też na spacerze krótkim byłayśmy, ale mała miała muchy w nosie i szybko wróciłyśmy, tym bardziej że zaczęło mżyć
reklama
Podziel się: