reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bóle i różne dolegliwości w ciąży...

reklama
Zalezy jaki preparat z zelazem Ci przepisala - ja jak bralam Tardyfelon to mialam mega zatwardzenia a teraz mam Biofer i jest w porzadku :)
Problem w tym ze po pierwsze jeszcze nie wiem co mi przepisala, bo dzisiaj wyslali mi recepte poczta a po drugie to pewnie zadne z tych, bo w Niemczech czesto daja preparaty ktorych nie ma na polskim rynku. Zobacze co to za tabletki. Dobrze ze wizyta za tydzien wiec jesli mi nie podpasuja to sie poskarze i moze da mi wtedy inne :-)

Ja biorę tak jak pisałam FerroFolic - super, że jest w kapsułkach, a nie w tabletkach... I nie mam zadnych rewelacji. Jest w miare tani - bo na opakowaniu, które przywiozła mi Mama jest cena 8,50 zł - 30 kapsułek.
Blutetooth - musisz wyczuć jak na Ciebie będzie działał ten co dostałaś - może być ok... A jak nie - to nie ma co się męczyć...

ja przestałam łykać żelazo które mi gin przepisała i zaparcia mineły za to teraz męcza mnie biegunki :( już chyba wole to pierwsze, wczoraj ledwo do domu dobiegłam. mam nadzieje że po tym żelazie co od wczoraj łykam troche mi się poprawi.

Mi się skończyły problemy z zaparciami...urarował mnie syrop.. z początku brałam 3 razy dziennie po łyżce, a teraz już sobie zmniejszyłam dawkę na 1 raz wieczorem łyżkę i łyżeczkę i wystarcza...i Ave za to bo myślałam, że umrę na to...

reklama
Do góry