reklama
Mi sie ostatnio nasilily krwawienia z nosa, tzn wczesniej mialam tylko podczas dmuchania nosa troche czerwono ale teraz za kazdym razem jak dmucham nos krew leci mi z lewej dziurki ciurkiem az musze sie polozyc i poczekac az przestanieStrasznie mnie to wkurza, bo mam ciagle zapchany nos - ponoc sprawka hormonow - o chetnie bym go czesciej czyscila ale ciagle walczyc z krwotokiem tez nie mam ochoty
Do tego coraz bardziej bola mnie stopy. Jak pojde na fizjoterapie w tym tygodniu to sie musze poskarzyc, moze cos pomoga. Do tego zaczyna sie oczywiscie juz problem z kregoslupem. U mnie szczegolnie w czesci ledzwiowej. Ciekawe jak to bedzie jak mala urosnie jeszcze bardziejNo to sie juz chyba wszystkim pochwalilam jesli chodzi o dolegliwosci
![]()
Na takie krwawienia z nosa, lekarz zalecił mi brać rutinoskorbin. Mnie też krew znosa leciała, tylko że u mnie spływała po ściankach gardła i plułam krwią. Wzięłam z 2 czy 3 razy rutinoskorbn i przeszło.
Co do upławów, to ja od 19tyg borykam się z plamieniem od beżowego do brunatnego a nawet i krwią plamię. Wiem,że to od ran na szyjce. A do tgeo wydaje mi się,że cieknie ze mnie niesamowicie, bo czasami oprócz wkładki ( a używam już takich grubszych) mam i bieliznę mokrą. Jutro mam wizytę u gina, więc zapytam co o tym myśli i co dzieje się z tymi moimi ranami.
BabyLola
Mamusia Bartusia :)
Niewiem czy też tak macie, ale ja odkąd jestem w ciąży, mam same wypaki.. ostatnio oparzyłam sie żelazkiem, blizna juz pewnie zostanie... a wczoraj- przytrzasnęłam palca (kciuk lewej ręki) drzwiami od auta..- wiem, zdolna jestem.. :-) paznokiec oczywiscie fioletowy, pewnie zacznie chodzic.. mam nadzieje, ze to nie ma zadnego wplywu na ciąże.. i nie wiem co z tym palcem zrobic.. bol jest tak potworny, ze nie wiem gdzie ten palec wsadzic..juz chcialam przebic go igłą, ale nie ryzykuje, bo jeszcze jakiegos zakazenia dostane..mysle ze dzidzia nie odczowa takiego bolu jak ja..
nanusia dzieki, juz jakos lepiej z tym nosem ale i tak za tydzien zapytam na wizycie mojej ginki.
Trzymam kciuki za udana wizytek u gina
BabyLola zdecydowanie nie jestes sama. My sobie wlasnie wczoraj z aniawos marudzilysmy tutaj ktora co stlukla i w ogole jakie z nas niezdary. Takie uroki ciazy
Trzymam kciuki za udana wizytek u gina
BabyLola zdecydowanie nie jestes sama. My sobie wlasnie wczoraj z aniawos marudzilysmy tutaj ktora co stlukla i w ogole jakie z nas niezdary. Takie uroki ciazy

aniawos
Fanka BB :)
baby lola współczuję strasznie, ja tez już kilka razy miałam przytrzaśniętego palca, mi przy takim fioletowym ściągali paznokcia..brrr...jak sobie przypomnę. Też mam jakaś tendencję do wkladania paluchów gdzie nie trzeba...
bluetooth od wczoraj nic nie stłuklam:-)
bluetooth od wczoraj nic nie stłuklam:-)
dzoana82
Dziewczyny mam pytanie. Wiem, że wiele z Was bierze żelazo. Ja od kilku tygodni też biorę, tylko że poprzednie mi się nie wchłaniało i lekarz przepisała mi inne. Biorę od tygodnia i tu mój problem: od 3 dni okropnie boli mnie żołądek, dosłownie bez przerwy i nie ważne czy jem czy nie. Czy któraś z Was też tak miała? Zastanawiam się czy muszę przecierpieć i przejdzie czy zamienić na inne. Tabletek mam jeszcze na prawie 3 tyg i nie zdzierżę chyba jak będzie ciągle boleć. Może chociaż złagodzić się da trochę ten ból?
S
sińka
Gość
Dziewczyny mam pytanie. Wiem, że wiele z Was bierze żelazo. Ja od kilku tygodni też biorę, tylko że poprzednie mi się nie wchłaniało i lekarz przepisała mi inne. Biorę od tygodnia i tu mój problem: od 3 dni okropnie boli mnie żołądek, dosłownie bez przerwy i nie ważne czy jem czy nie. Czy któraś z Was też tak miała? Zastanawiam się czy muszę przecierpieć i przejdzie czy zamienić na inne. Tabletek mam jeszcze na prawie 3 tyg i nie zdzierżę chyba jak będzie ciągle boleć. Może chociaż złagodzić się da trochę ten ból?
Ja wprawdzie nie biorę żelaza ale po żadnych lekach nie powinien żołądek boleć bo to świadczy o tym ,ze zle na Ciebie wpływają. Nie możesz się męczyć przecież. Wybrała bym się znowu do lekarza i powiedziała mu o tych dolegliwościach.
reklama
ewelinak1
HAHAHA - co do niezdarności i roztrzepania.... Wczoraj trzymałam w jednej ręce kapsułkę żelaza, a w drugiej herbatę, którą miałam wrzucić do kubka i zalać wodą. Więc - wrzuciłam kapsułkę i zalałam wrzątkiem 
Dzoana - to nie jest normalne - taki ból. Moja Mama przywiozła mi super kapsułki żelaza - zawsze miałam po żelazie problemy z żołądkiem - a po tych spokój. Tylko wiadomo - wszystko zależy od organizmu. FerroFolic - żelazo z kwasem foliowym dla kobiet w ciąży.

Dzoana - to nie jest normalne - taki ból. Moja Mama przywiozła mi super kapsułki żelaza - zawsze miałam po żelazie problemy z żołądkiem - a po tych spokój. Tylko wiadomo - wszystko zależy od organizmu. FerroFolic - żelazo z kwasem foliowym dla kobiet w ciąży.
Podziel się: