reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bóle i różne dolegliwości w ciąży...

Mi sie ostatnio nasilily krwawienia z nosa, tzn wczesniej mialam tylko podczas dmuchania nosa troche czerwono ale teraz za kazdym razem jak dmucham nos krew leci mi z lewej dziurki ciurkiem az musze sie polozyc i poczekac az przestanie :szok: Strasznie mnie to wkurza, bo mam ciagle zapchany nos - ponoc sprawka hormonow - o chetnie bym go czesciej czyscila ale ciagle walczyc z krwotokiem tez nie mam ochoty :baffled:
Do tego coraz bardziej bola mnie stopy. Jak pojde na fizjoterapie w tym tygodniu to sie musze poskarzyc, moze cos pomoga. Do tego zaczyna sie oczywiscie juz problem z kregoslupem. U mnie szczegolnie w czesci ledzwiowej. Ciekawe jak to bedzie jak mala urosnie jeszcze bardziej :baffled: No to sie juz chyba wszystkim pochwalilam jesli chodzi o dolegliwosci :nerd:

reklama
Bluetooth
chwal sie chwal :) po to mamy forum.
u mnie to mąż ma już dość moich nażekań.
A mnie coś w tyłku od rana boli, nie wiem może to hemoroidy, nie wiem jak to zdiagnozować bo nigdy nie miałąm.
kostka boli, udo, chodzić niemogę. Do tego stopy puchną i gorąco mi strasznie i slabo.

asia Ja na szczescie tez nie wiem co to hemoroidy wiec Ci nie pomoge ale widze ze z reszta dolegliwosci jestesmy na tym samym etapie :-D Ja wlasnie wrocilam do domu i ledwo sie doczlapalam tak mnie kregoslup w czesci ledzwiowej boli :baffled:

Bluetooth ja w sobotę robiłam z mężem cotygodniowe sprzątanie mieszkanka- jak sobie usiadłam po jakieś 40minutach to już nie mogłam wstać przez godzinę. Tak mnie napie.....czał krzyż, że każdy ruch powodował ból. Potem wszystko minęło. Ale.....NIE PODOBA MI SIĘ TO!!!!!!! A tu jeszcze 3m-ce.

Ja biorę falvit mama, tzn. biorę...teraz niedawno zaczęłam, bo gin się pytał czy biorę to mówię, ze nie..kazał brać i ok..ale wyniki mam dobre, bo robiłam w zeszłym tyg. Takze nie brałam witamin i było ok..ale teraz pobiorę, a co tam..
Upławy też mam, ale nie infekcyjne, tylko poprostu ze mnie leci..bez wkłądki byłaby masakra, kupuje w ogóle te większe, bo jak miałąm discreet to przeciekały, mam teraz carfree te maxi i jest ok.
Hemoroida też mam, ale mój wyłazi od czasu do czasu na wierzch, takze asia łatwo sie zorientować, ze to TO:cool: czasami boli, czasami nie..zależy..

OJ ja tak czytam o waszych dolegliwościach to az mi się zal robi ze tak cierpicie bo mnie nic a nic nie dolega.Ja staram sie nie forsowac to i nic mnie nie pobolewa.Z hemoroidami nigdy nie mialam do czynienia wiec nawet nie wiem jak to wyglada i jak się z tym obchodzic.

A mi to się dzisiaj zrobiło niedobrze :zawstydzona/y: Ulżyłam sobie pod przechodnią ale już naprawdę bym nie wytrzymała. Wszystko przez jakąś flądrę w autobusie bo miała jakieś koszmarne perfumy (no po prostu to ona śmierdziała). Na dodatek gorąco i niezbyt przyjemnie. A teraz to mi się spać chce i chyba z godzinkę się zdrzemnę bo później do roboty.

Moja siostra miała hemoroidy po urodzeniu syna więc widziałam jak bidulka cierpiala to mniej więcej wiem ze to może cholernie bolec czasem :-(
Aniawos o fuuuj ja tez straaasznie nie znosze jak nieraz jakas dziewczyna czy kobitka przefolguje z perfumami a do tego jeszcze upał to juz wogóle maaasakra.Węc wiem jak musisz sie teraz fatalnie czuc po takiej przejażdżce:confused:.Dla mnie ejszcze koszmarem w takie upałysa ludzie którzy sie nie myja i wsiadaja do autobusu:wściekła/y:

reklama
to ellsi się biedna nawachała, nie ja:-)ja doopsko wożę tylko autem, takze mam zaoszczędzone wąchanie innych..no chyba że w sklepie..

Do góry