reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, wózeczki...

reklama
Dziewczyny z Krakowa, okolic, możecie polecić jakiś sklep z wózkami właśnie w Krakowie?
Czy zamawiałyście wózeczki przez Internet.

Ja raczej wolałabym taki ewentualny wózek wybróbować tzn sprawdzić czy lekko jeździ, jest skrętny.

Sosika to jest tako captiva mohican ! zestaw byl 3w1 , bez pasazera oczywiscie hehe , z parasolka, moskitiera, folia przeciwdeszczowa, ochraniacz na nozki do gondoli , spacerowki
jestesmy bardzo zadowoleni :-D pasażer również hehe:-D

Fajniutki podoba mi sie bardzo, wrzuciłam w google, cena tez nie taka straszna!

NIkos dobry sklep jest w czestochowie pierwszy usmiech Pierwszy Uśmiech - Artykuły dziecięce - Sklep Częstochowa - Wózki | Krzesełka | Leżaczki | Akcesoria, to w sumie nie daleko od krk, mysmy tam byli, bo ani w krakowie, ani w chrzanowie nie moglam na zaden porzadny sklep trafic. Ja tam mojego scoonera ogladalam, a maja bardzo duzy wybor x-landerow, navingtonow wlasnie, delti, i ogolnie tych wszystkich klamotow dla dzieci. Szymkowi tam kupowalismy fotelik, itd siostra się tam po łózeczko wybiera. Wózek jednak zdecydowanie lepiej obejrzec, ja pierwszy kupowalam w ciemno i to byl blad.

Nikos -ja akurat nie z Krakowa :tak:ale zawsze możesz obejżeć wózeczek w sklepie i może jakiś sobie upatrzysz i wtedy taki sam model zamówić na allegro -napewno wyjdzie Ci taniej.Ja własnie tak robię mąż oglądał interesujący nas wózeczek w sklepie ,pojeździł nim itp. i będziemy zamawiać go na allegro jest 100zł. tańszy ,przesyłka kurierska ,pościel do wózka ,folia ,parasolka -dodatkowo gratis.Koszt gratisów 120 zł.więc naprawde można trafić okazję.My ogólnie zaoszczędzamy 220zł.Gwarancja producenta na 2 lata.

Witam dziewczyny,
czy macie jakieś zdanie na temat wózka Coneco V4?
Mam zamiar go kupić, chciałam używany, ale różne egzemplarze się trafiają i chyba kupię nowy, oczywiście 3w1.

reklama
Do góry