reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
Dzięki dziewczyny.
Ja przepraszam, ze ja tak ciagle o sobie, bo jeszcze mam pytanie. Kilka z Was pisąlo żebym się inaczej ubierala. No więc mi powiedzcie, jak ja Waszym zdaniem powinnam się ubierać? Bo podkreślić to ja nie wiem co bym mogla, chyba oczy.
Ja przepraszam, ze ja tak ciagle o sobie, bo jeszcze mam pytanie. Kilka z Was pisąlo żebym się inaczej ubierala. No więc mi powiedzcie, jak ja Waszym zdaniem powinnam się ubierać? Bo podkreślić to ja nie wiem co bym mogla, chyba oczy.
Kikolek - nie wiem jak reszta, ale wg mnie podkreślenie biustu, talii - czyli dopasowana góra, rozkloszowany dół. W maximusie kobitki dobierają biustonosze, bodajże w B i Peach Field - bielizna damska w dużych rozmiarach, biustonosze, figi, straingi - najbliżej masz między rakowiecką a batorego, mi dobrały pierwszy biustonosz , po porodzie Gośki, okazało się, że całe życie miałam za wielki dół.;-) Poza tym nie wiem gdzie jeszcze doradzają.
E
etna36
Gość
Dzięki dziewczyny.
kilolku a powiedz mi kto wybieral twoja suknie slubna i ten piekny kapelusz??
ciagle mam ja przed oczami tak pieknie wygladalalas i tak wszystko pasowalo do siebie.
kilolek
podwójna listopadowa mama
sama wybierałam, generalnie pomysł miałam inny, bo miała być sukienka "syrena" i toczek (taki prawdziwy, satynowy z woalką, nie jakis placek z ozdóbkami) ale skończylo sie na tym. ALe wtedy mialam zupelnie inną figurę. Generalnie nie bylo się do czego przyczepic i rozmiar S. Teraz mam zupelnie inną figurę. Ubrania, które kiedyś nosiłam zupelnie na mnie nie pasują. Biodra mi się rozeszly, brzuch wypchal, biust opadl...
Szafa prawie pusta, to co noszę w większości jest za duże. Trzeba by cos dokupic ale sama nie wiem co. Musze sie ograniczać do kilku uniwersalnych ciuchów, takich co to zależnie od dodatków czy kompozycji będą pasowały na wiele okazji.
No i bazowac musze na allegro, bo u mnie nic nie ma (no bazar jest i kilka cholernie drogich lumpeksów), auta nie mam, więc ewentualnie pociągiem mogę ale do galerii z pociagu daleko a w centrum wiadomo drogawo jak na mnie, no i wyprawa na cąly dzień sru tu tu tu... allegro
Szafa prawie pusta, to co noszę w większości jest za duże. Trzeba by cos dokupic ale sama nie wiem co. Musze sie ograniczać do kilku uniwersalnych ciuchów, takich co to zależnie od dodatków czy kompozycji będą pasowały na wiele okazji.
No i bazowac musze na allegro, bo u mnie nic nie ma (no bazar jest i kilka cholernie drogich lumpeksów), auta nie mam, więc ewentualnie pociągiem mogę ale do galerii z pociagu daleko a w centrum wiadomo drogawo jak na mnie, no i wyprawa na cąly dzień sru tu tu tu... allegro
Ostatnia edycja:
hehe ale majjtasy dalej nosic musze![]()
Niestety, taki "przywilej" matek. Tak, tak kochane, jak Was przy pierwszym nie dopadło to dopadnie przy kolejnym

Niestety, taki "przywilej" matek. Tak, tak kochane, jak Was przy pierwszym nie dopadło to dopadnie przy kolejnym![]()
Dzieki za pocieszenie. Ja sie troche obawiam bo moja mama i siostra i babcia sa konkretnej budowy ciała, jest za co złapać. Ciekawe czy też sie tak zmienie hmmm
Kilolek ja na modzie sie nie znam ale:
1. Powinnaś eksponować biust: dobry stanik + dekold
2. Tuniki + getry
3. Sukienki z podwyższonym stanem zeby zasłoniły brzuszek
4. Żywe kolory
5. Wysokie buty, lepiej sie wyglada ;-)
6. Wystrzałowe dodatki działaja cuda
7. Bombowa torba
allegro:
http://moda.allegro.pl/miss-selfridge-spodnica-olowkowa-36-38-40-42-44-46-i1608627893.html
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: