reklama

Czas dla mamy

reklama
Przyszła dzis moja sukienka. Ijestem zaskoczona, bo z wymiarów wychodzilo, ze muszę schudnąc 2 cm by sę w nią zmieścić a tu niespodzianka, bo sie zmieściłam.Oczywiście jeszcze muszę trochę schudnąć, by dobrze wygladala alle mam prawie 2 miesiące.
Martolinka i jak, bardzo źle?
IMGP3644.jpgIMGP3646.jpg

Kilolek po pierwsze , gdzie usmiech?
Po drugie , kurcze , ale z Ciebie laska!!!! babo jeszcze troche i bedziesz moim guru
Po trzecie sukienka na 4 , bo nie pokazuje Twoich walorów ... Poza tym sprawdza się to co napisałam o satynie... kochana nie badz zła na mnie , ale napisałam i szczerze .

Przyszła dzis moja sukienka. Ijestem zaskoczona, bo z wymiarów wychodzilo, ze muszę schudnąc 2 cm by sę w nią zmieścić a tu niespodzianka, bo sie zmieściłam.Oczywiście jeszcze muszę trochę schudnąć, by dobrze wygladala alle mam prawie 2 miesiące.
Martolinka i jak, bardzo źle?
Zobacz załącznik 356069Zobacz załącznik 356064
normalnie nie mogłam uwierzyć że to naprawde ty :))) szok :))) pozytywnie oczywiście :)
a z martolinką się zgodzę w jednym -gdzie uśmiech??

czekaj, pisałaś, ze w satynie każdy wygląda grubo to jestem laska czy wyglądam grubo??? :D :D :D hehe
no brzuch to tak średnio wygląda i cycków prawie nie mam. Oglądałam inne ale wszystkie co mi sie podobaly byly satynowe. Jeszcze zobacze za miesiac jakis czy schudnę czy nie i jak będę wtedy wyglądać.
a co do walorów.... hmmm.... hhmmmm.... eeeeeeeee no nie wiem co to mialo by być. Kolczyki mam ladne do tego ;)
a uśmiechu brak, bo zmęczenie po prracy i szorowaniu miejsca zbrodni dalo się we znaki. Z reszta zauwazyłam,z ę ostatnio bardzo malo się uśmiecham. Ale fryzurę mam boską, no nie??? hehehhe

Kikolek - sukienka fajna, choć czarny wydaje mi się przygnębiający;-) jeszcze ta mina dobijająca i mamy cholewcia strój na pogrzeb gołębia a nie na wesele.;-) a tak na serio efekt diety daje po gałach... nawet ten brzuch można w majtasy wcisnąć i będzie gites:-D i obowiązkowo uśmiech .

reklama
a myslałam,z e nie widac tak bardzo

co do przygnebiającej czerni, będą czerwone dodatki. W dodatku myslę sobie, ze z białą marynarką moglabym ja wykorzystac na mniej huczne okazje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry