reklama

Czas dla mamy

Ilonka krótka sukienka ślubna jest już złamaniem konwencji slubnej (mówię tu o ślubie kościelnym, na cywilnym większa dowolność) - długiej sukni , bezy itp. I jakoś welon nie bardzo mi tu pasuje :) i kilolek ma świętą rację kwiat koniecznie prawdziwy.. może ekstrawagancko słonecznik? taki jak w bukiecie?

reklama
Heheheh jesteście świetne.
Moje typy to:
1. Kwiatek we włosy oczywiscie prawdziwy.
2. Jakaś kokarda tak jak na fotce od kiecki.
3. Ozdobna spinka z jakimś kwiatem.
4. Diadem
5. Welon-chociaż nie jestem do końca przekonana.

ilonka ja tez jestem za kwiatkiem we wlosach:tak:
mi, podobnie jak martolince, podobal sie drugi bukiet i idealnie do niego pasowalby taki kwiat we wlosach:tak: lekkie upięcie ;) a tak apropo jakiej dlugosci masz wlosy??
jak dla mnie welon odpada, kojarzy mi sie z dugia suknia, tak samo diadem;-)
ale wiadomo, ze Ty zdecydujesz sama co i jak ;) na pewno bedzie ladnie:-)

Ja tak ponumerowałam to co mi sie najbardziej podoba od 1-ki. Chyba zdecyduje sie na kwiata lub opaskę. Niestety dziś pytałam o sloneczniki w kwiaciarni i w czerwcu może być z nimi problem tzn beda ale takie duże, a do tego bukietu i do wlosów potrzebne sa male :-(

Dzieki dziewczyny ;-) Ale was wymęcze tym moim ślubem i kompletnym niezdecydowaniem :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Mi się bardzo podobały kwiaty we włosach Katrenki:tak: i ich kolor - pomyśl o tym.

Mi z kolei woalki - nawet białe - kojarzą się z pogrzebem:baffled: wybacz Kira:zawstydzona/y:

Ja tam dalej obstaję przy 2 - tym bardziej że kokardy są b.modne.

Mi się bardzo podobały kwiaty we włosach Katrenki:tak: i ich kolor - pomyśl o tym.

Mi z kolei woalki - nawet białe - kojarzą się z pogrzebem:baffled: wybacz Kira:zawstydzona/y:

Ja tam dalej obstaję przy 2 - tym bardziej że kokardy są b.modne.

w sumie masz racje;)
i tak to co proponuje nie jest brane pod uwage wiec tylko tak rzucam;)wlasciwie tylko dla siebie;)

reklama
Kiragold ja myślałam o woalce, tylko u nas w sklepach jest mały wybór a ceny kosmos. Za taka najprostsza trzeba dać 210zł, a niestety mój portfel by tego nie przełknął, pozostało mi szukać tańszych opcji ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry