reklama

Czas dla mamy

Ilonka bukiet pierwszy.

A co do włosów kto będzie Cię czesał? Przejdź się do tej fryzjerki na próbne uczesanie, może ona coś fajnego Ci zaproponuje:tak:
Jesteś drobna i kwiat we włosach czy inne większe ozdoby tylko Cię przesłonią, a nie o to chodzi. Moim zdaniem taka kokardka jest w sam raz - w końcu o to chodzi by wyglądać MŁODO, delikatnie i kobieco!!!

I zdjęcie tatuażu poproszę :P

reklama
Ilonka a mi sie bardziej podoba drugi bukiecik;-) a jesli chodzi o "coś" na glowe to ja tez nigdy nie chcialam miec welonu (jestem po cywilnym ale jakbym brala koscielny to bez welonu) i podobaja mi sie jakies kwiatuszki we wlosach, najlepiej jeden nie za duzy a doda uroku;-) nie denerwuj sie, wszystko znajdziesz i sie zdecydujesz;)
kilolek sukieneczke kupilas super na to wesele:tak: bardzo mi sie podoba bo przypomina moja w ktorej szlam dwa lata temu na wesele;) a na swoim slubie wygladalas bosko:D

Dzieki dziewczyny. Wiec tak:
1. Myślałam o toczku, ale jak dla mnie 150zł na "coś" na glowe to za dużo-bede szczera ;-)
2. Chce mieć rozpuszczone włosy, (mam na szyi tatuaż) ew coś u góry podpiete , a cos opadajace na ramiona.
3. Kokardka na modelce od kiecki jest oki, ale czy nie bede wygladać dziecinnie?? I tak wygladam na 17 lat hihihi
4. Kilolek ślicznie zdjęcia ślubne, pieknie wygladałaś.
5. Ula chyba po raz pierwszy widze jak wygladasz ;-) no i oczywiscie slicznie wygladałaś.

A bukiet: Może coś takiego??

bukiet pierwszy, mialam taki sam:) a we wlos to:

http://www.decobazaar.com/produkt-innocent-3264369.html
http://www.decobazaar.com/produkt-biel-idealna-kwiat-do-wlosow-3264317.html

Ilonka jak nie kokarda to ja bym dąła we wlosy kwiat z bukietu. Możesz rozpuścić włosy i podpiąć tylko z jednej strony nad uchem i wpiąć pojedynczą kalę.
A te kale chcesz koniecznie białe? Ja miałam bordowe ale chyba tu białe lepsze

edit: albo takie uczesanie i kala w spięcie warkocza warkocz2.jpg

Ostatnia edycja:
Kilolek, super sukienka!!Będziesz wyglądała wystrzałowo!!:-)

Ilona, bukiet pierwszy jest śliczny..a co do włosów - ja miałam sztuczny kwiat wpięty we włosy -coś takiego:

Załączniki

• P1000981 [DVD (PAL)].jpg
    P1000981 [DVD (PAL)].jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 50
Dziewczyny jak wiecie niedlugo mam ślub i szukam pomysly na coś na glowe, nie chce welonu, może macie jakieś ciekawe pomysły??
ja mialam storczyka we wlosach i bukiet z gozdzikow scisnitych w kulke i na tym tez storczyk

Załączniki

• Copy of _DSC9674.jpg
    Copy of _DSC9674.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 46
  • _DSC9878.jpg
    _DSC9878.jpg
    37,7 KB · Wyświetleń: 48
  • _DSC9622.jpg
    _DSC9622.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 50
  • _DSC9612.jpg
    _DSC9612.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 48
Więc tak :) Kilolku koniecznie pokaż się w tej sukience.. powiem szczerze , ze nie widziałam jeszcze nikogo kto w satynie wygladałby dobrze. Przepraszam ,z le musze byc szczera ;-)

Ilona bukiet drugi przepiekny , taki naturalny i dziewczecy:tak:

Ilonka ja tez mialam sztucznego kwiatka, takiego nie duzego, wygladalo to tak:-) w sumie na jednym go tylko widac ale ogolnie pokazuje fryzure.

Załączniki

• STA41149.jpg
    STA41149.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 51
  • b.jpg
    b.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 67
  • STA41171.jpg
    STA41171.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 49
ja mialam storczyka we wlosach i bukiet z gozdzikow scisnitych w kulke i na tym tez storczyk
piekny ten storczyk!!

ilonka i co Ci najbardziej przypada do gustu?

Więc tak :) Kilolku koniecznie pokaż się w tej sukience.. powiem szczerze , ze nie widziałam jeszcze nikogo kto w satynie wygladałby dobrze. Przepraszam ,z le musze byc szczera ;-)

Ilona bukiet drugi przepiekny , taki naturalny i dziewczecy:tak:
no pokażę się, pokażę tylko nie tak prędko, bo jeszcze 2 cm musze do niej zrzucić ale mam 2 miesiące więc powinnam zrzucić więcej, będzie lepiej leżeć. Tos mnie nasraszyła z tą satyną... no ale za takie grosze to najwyżej po ogrodzie będę nosic ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry