reklama

Czas dla mamy

wrrrrrrrrrrr wcielo mi posta :-(

ja bym wybrala cos takiego http://allegro.pl/quality-kwiat-ozdoba-do-wlosow-slub-szpilki-i1576373423.html

tylko lepiej ecru - albo juz calkiem odwazniej jakies bordo czy inny ulubiony kolor hehe pisze bordo bo ja taki akurat mialam we wlosach - slub cywilny, sukienka ecru :-)
chodzi mi o to ze ta Twoja sukienka jest dosc ozdobna, wiec lepiej nie robic mnostwa perelek ani kwiatuszkow, cos lekkiego do wlosow :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ilonka a może prawdziwy kwiat?
ja miałam storczyka :) takiego specjalnego, ale moze tez byc eustoma czy jakos tak :)
wkleję jak to u mnie wyglądało

DSC_0322_filtered.jpgDSC_0217_filtered.jpgDSC_0214.jpg

pencil.png

Jeszcze mialam storczyka na ręku
DSC_0087_filtered.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
NO BOSKIE!!!
myslicie, ze mozna do takich butów z golymi nogami?

Kilolek sukienka ładna i ta cena ;-) Do tego te kolczyki co pokazałaś i butki od Lotki i bedzie gitara. Jeszcze jakby było chłodno czerwony szal może. Bomba ;-)

Dziewczyny jak wiecie niedlugo mam ślub i szukam pomysly na coś na glowe, nie chce welonu, może macie jakieś ciekawe pomysły??
no też myślalam o szalu nawet jak ciieplo będzie, bo do kościola to jakoś trzeba się okryć. Tylko myslałam o czarnych ale jak buty czerwone to i szal. Tylko kolczyki są takie bardziej purpurowe może jednak powinnam zrobić sobie coś bardziej pod kolor butów...

ja mialam kapelusz, ecreu więc nawet moglabym Ci pozyczyć tylko chyba do krótkiej sukienki nie wyglądąłby za dobrze (welon można odpruć i bedzie gładki satynowy)
slub2.jpgslub1.jpg (taka okazja by zdjęcia ślubne pokazać :D hehe)

Mi najbardziej podoba się ta kokardka co modelka ma. Ale czy myślalaś jak się uczeszesz? łatwiej do fryzury cos dobrać. Zależy czy kok czy podpiete i rozpuszczone. Jak upinasz to mozna perełki na wkrętce powpinać
a moze toczek ORYGINALNY !!!! toczek z woalką !!! (1596088073) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
albo SATYNOWA KOKARDA toczek fascynator stroik we włosy (1589815528) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Dzieki dziewczyny. Wiec tak:
1. Myślałam o toczku, ale jak dla mnie 150zł na "coś" na glowe to za dużo-bede szczera ;-)
2. Chce mieć rozpuszczone włosy, (mam na szyi tatuaż) ew coś u góry podpiete , a cos opadajace na ramiona.
3. Kokardka na modelce od kiecki jest oki, ale czy nie bede wygladać dziecinnie?? I tak wygladam na 17 lat hihihi
4. Kilolek ślicznie zdjęcia ślubne, pieknie wygladałaś.
5. Ula chyba po raz pierwszy widze jak wygladasz ;-) no i oczywiscie slicznie wygladałaś.

A bukiet: Może coś takiego??

Ilona - ja bym brała pierwszy bukiet... bo ja miałam niby zdobny ale jak zwykle u mnie wywaliłam go na podłogę i robiliśmy go od nowa..:-D wszystko się wysypało, zdobienia pourywały... a gąbka mocująca kwiatki poszła precz, została na szybko zastąpiona myjką do naczyń:-D:-D

kilolek super kiecka :) ,koniecznie musisz się nam w niej pokazać :) , uśmiałam się tylko z tej laski która na zdjęciu aukcji wycieła swoją twarz a za jej plecami wisi jej foto hehe
Ilona ten pierwszy mi się też bardziej podoba

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry