reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pokoiki i kąciki naszych maluchów

reklama
Maggie, co my byśmy bez Ciebie zrobiły:-)?

no nie wiem:) Chyba wezmę za to jakąś prowizję:-D

a mój M. wczoraj wymyślił,że wystarczy jak wymaluje pokój jak będę w szpitalu bo to przecież chwilkę mu tylko zajmie!!!! Tylko ciekawe czy zdąży wyprać i wyprasować rzeczy dla dziecka bo na razie ja tego nie robię bo nie mam gdzie ich ułożyć....

no nie wiem:) Chyba wezmę za to jakąś prowizję:-D

a mój M. wczoraj wymyślił,że wystarczy jak wymaluje pokój jak będę w szpitalu bo to przecież chwilkę mu tylko zajmie!!!! Tylko ciekawe czy zdąży wyprać i wyprasować rzeczy dla dziecka bo na razie ja tego nie robię bo nie mam gdzie ich ułożyć....

Lepiej żeby wcześnie pomalował, dłużej się będzie wietrzyło.

Ten Twój to taki typowy facet jest, jak mój :-)
Ja już się staram nie denerwować, co ja mogę zmienić? Mój ma dwie lewe ręce do remontów itd, przeciwieństwo mojego ojca :-D

ale mój też. Dlatego się tak ociąga:) Jak w zeszłym roku malował salon to w życiu tylu przekleństw nie słyszałam. Ale trudno się dziwic bo był taki upał,że mu wszystko wtedy odchodziło ze ściany ... Mój to typowy ogrodnik, więc czekam na ulewy,żeby mógł coś w domu zrobić:)

reklama
Gabinia, fajowe kolorowe lozeczko. Jak idzie przeprowadzka?

idzie pomału.... mąż na weekendy w domu... z ludźmi kiepsko do pomocy- naewt za pieniądze nie chcą pomagać więc robimy sami ;/ zostały już najcięższe rzeczy segmenty łózka lodówka pralka ..... nie wiem jak damy rade

ladne lozeczko GABINIA i wozio tez fajowy!

wózio jak wóżio...okaże sie w użytkowaniu a łózeczko stawiam na szmaciane bo uwielbiam jezdzić po mieszkaniu meblami...drewniane mogło by się rozlecieć ;D

Gabinia- najważniejsze rzeczy już są !! :-D

juz mam komplet wszystkiego;) zaczynając od wkładek laktacyjnych... zaopatrzyłam sie już w 2 śpiwory ciepłe na zime.... krzesełko wysokie do karmienia... mój A mówi że nie wyobrażał sobie ze taki zapas mam - teraz wszystko wychodzi jak trzeba się przeprowadzać hihihihihi a ja mam ciągle niedosyt :)

Do góry