reklama
Marcelinaa
Fanka BB :)
Gabinia- najważniejsze rzeczy już są !! 

widzicie jak Wam fajnie załatwiłam:-)?szuszu nie ma sprawy, możemy się dogadać ;-)
widzicie jak Wam fajnie załatwiłam:-)?
Maggie, co my byśmy bez Ciebie zrobiły:-)?
Maggie, co my byśmy bez Ciebie zrobiły:-)?
no nie wiem

a mój M. wczoraj wymyślił,że wystarczy jak wymaluje pokój jak będę w szpitalu bo to przecież chwilkę mu tylko zajmie!!!! Tylko ciekawe czy zdąży wyprać i wyprasować rzeczy dla dziecka bo na razie ja tego nie robię bo nie mam gdzie ich ułożyć....
no nie wiemChyba wezmę za to jakąś prowizję
a mój M. wczoraj wymyślił,że wystarczy jak wymaluje pokój jak będę w szpitalu bo to przecież chwilkę mu tylko zajmie!!!! Tylko ciekawe czy zdąży wyprać i wyprasować rzeczy dla dziecka bo na razie ja tego nie robię bo nie mam gdzie ich ułożyć....
Lepiej żeby wcześnie pomalował, dłużej się będzie wietrzyło.
Lepiej żeby wcześnie pomalował, dłużej się będzie wietrzyło.
Ja to wiem, tylko przetłumacz coś chłopu

Ja to wiem, tylko przetłumacz coś chłopu![]()
Ten Twój to taki typowy facet jest, jak mój :-)
Ja już się staram nie denerwować, co ja mogę zmienić? Mój ma dwie lewe ręce do remontów itd, przeciwieństwo mojego ojca

Ten Twój to taki typowy facet jest, jak mój :-)
Ja już się staram nie denerwować, co ja mogę zmienić? Mój ma dwie lewe ręce do remontów itd, przeciwieństwo mojego ojca![]()
ale mój też. Dlatego się tak ociąga
reklama
Gabinia, fajowe kolorowe lozeczko. Jak idzie przeprowadzka?
idzie pomału.... mąż na weekendy w domu... z ludźmi kiepsko do pomocy- naewt za pieniądze nie chcą pomagać więc robimy sami ;/ zostały już najcięższe rzeczy segmenty łózka lodówka pralka ..... nie wiem jak damy rade
ladne lozeczko GABINIA i wozio tez fajowy!
wózio jak wóżio...okaże sie w użytkowaniu a łózeczko stawiam na szmaciane bo uwielbiam jezdzić po mieszkaniu meblami...drewniane mogło by się rozlecieć ;D
Gabinia- najważniejsze rzeczy już są !!![]()
juz mam komplet wszystkiego
Podziel się: