malamii06
Fanka BB :)
Ja chcę kupić matę edukacyjną Rainforest dlatego wydaje mi się, że karuzelka lepsza będzie jakaś inna, tak żeby była dla szkraba ciekawa 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczyny!
Czy któraś z Was może polecić fajną karuzelkę do łóżeczka? Właśnie szukam dla swojego szkraba i mam problem.
Poniżej moje typy - może doradzicie coś z doświadczenia?
TOMY KARUZELA KUBUŚ PUCHATEK LAMPKA MELODIE +GRATI (1691305404) - Aukcje internetowe Allegro
KARUZELA Serenada Natury TINY LOVE GRATIS + Wys 0 (1678642693) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER KARUZELA OŚMIORNICZKA OCEAN WONDERS T4265 (1692498678) - Aukcje internetowe Allegro
Generalnie mam do nich jedno zastrzeżenie - zamiast klasycznej muzyki wolałabym aby wygrywały takie ładne kołysanki jak z pozytywki. A może polecicie coś innego?
Ja wczoraj pojeździłam po sklepach i zdecydowałam się na ESPIRO MAGIC 4 wozek spacerowy SPACERÓWKA wys 0 zł (1690330905) - Aukcje internetowe Allegro . Najlepsza opcja, fajnie sie prowadzi, dobrze rozkłada. Małego powoziłam i był zadowolony. Ktoś wcześniej pisał, że ma kiepski dostęp do kosza. Ale przy rozłożonym wózku w większości tak jest. Co do ceny to chyba przystępna ale to przecież zależy jak kto na to patrzyKurcze, ja też intensywnie szukam spacerówki, bo nasz wózek ciężki jak jasny gwint. Teraz, żeby wnieść po schodach, wypinam sobie gondolę. Ale znajdź tu człowieku coś porządnego i jeszcze w przystępnej cenie.
O tym koszu, to ja pisałam. Choć mi to akurat chyba nie przeszkadza.Ja wczoraj pojeździłam po sklepach i zdecydowałam się na ESPIRO MAGIC 4 wozek spacerowy SPACERÓWKA wys 0 zł (1690330905) - Aukcje internetowe Allegro . Najlepsza opcja, fajnie sie prowadzi, dobrze rozkłada. Małego powoziłam i był zadowolony. Ktoś wcześniej pisał, że ma kiepski dostęp do kosza. Ale przy rozłożonym wózku w większości tak jest. Co do ceny to chyba przystępna ale to przecież zależy jak kto na to patrzy![]()