Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Witam sie i ja! Dzięki za kciuki! Kochane jesteście :** Rozmowa bardzo miła co mnie zaskoczyło bo przeważnie na rozmowach o pracę kazali mi rozwiązywać jakieś zadania finansowe/matematyczne a tu przychodzi młoda kobieta i prowadzi sympatycznie rozmowe o pracę. Jak poszło... nie wiem sama. Rozmawiało się fajnie, ochroniarze z firmy trzymali za mnie kciuki
bardzo mili panowie. Jutro lub w poniedziałek dostanę odpowiedź. Jak znajda kogoś z doświadczeniem w kadrach lub płacach to niestety nie dostane pracy. Nastawiam się na odmowną wiadomość ale chociaż spędziłam miło dzień
Na rozmowie nie mówiłam nic o rodzicie, chociaż wygadałam się że jestem mężatkom bo o Krzysiu nic nie mówiłam... w moich stronach boją się zatrudniać kobiety z dziećmi bo "będą brały wolne na dziecko"... zobaczymy jak to się wszystko potoczy. W poniedziałek ruszam porozwozić moje cv po firmach.
Wrublik witaj wreszcie! Może i nie ma wstawania czy siedzenia ale dzięki temu masz spokój i wygadaną córę
Zdrówka dla was dziewczyny!!
Tunia najgorsze są właśnie takie nianie, które wiedzą lepiej od matki :/ Mam nadzieje, że się w końcu dostosuje do zasad i nie będziesz musiała szukac innej.
Wrublik witaj wreszcie! Może i nie ma wstawania czy siedzenia ale dzięki temu masz spokój i wygadaną córę
Tunia najgorsze są właśnie takie nianie, które wiedzą lepiej od matki :/ Mam nadzieje, że się w końcu dostosuje do zasad i nie będziesz musiała szukac innej.

zdrówka życzę
. Jest od 5 godzin w domu a już mam nasrane na stole
, w kuchni i na na przedpokoju!