Cześć,
wczoraj jak się zbierałam coś napisać to zawsze mnie ktoś, coś rozpraszało , no a wieczorem to już nie miałam czasu :-):-):-)
rozczochrana , lelek - ale macie zagwozdkę, a jaką cierpliwość - podziwiam

no ale mam nadzieję że ta cierpliwość będzie Wam wynagrodzona w postaci prezentu od bociana (no chyba że u Was dzieci w kapuście się znajduje

)
mmona - Ja też miałam 2 szefów i wiem co to jest , i jak bardzo źli by nie byli - ciąży gratulowali i tylko się martwili czy długo będę mogła pracować
lelek - nie zazdroszczę sytuacji z zakupem , my tylko raz trafiliśmy na takiego gościa i też napisał że nie wpłaciliśmy kasy, na policji musieliśmy zgłosić - straciliśmy 3 godziny z naszego życia, bo każdą osobę zgłaszającą przestępstwo "przesłuchiwali" ok. godziny
bunny - allegro nie usunie takiego komentarza, zauważyłam że w ogóle ma takie sytuacje gdzieś, a ten gość co nas oszukał dalej sprzedaje na allegro , nawet nie raczyli mu konta zablokować.
lazurowe - witaj z powrotem :-)
wika - wszystko co dobre szybko się kończy niestety , polskie morze jest bardzo fajne

ale nie przejmuj się , podobno znowu idzie fala chłodu:-(
parę dni temu spytałam się męża co on na to żeby na rocznice jakiś takie porządny prezent sobie nawzajem zrobić :-):-) obiecał że pomyśli

a jak nie teraz to ostatni dzwonek jest do marca 2012

a póki co ,postanowiłam pójść na wibrotrening - za 10 min - 5 zł , czytałam trochę o tym - ponoć przy odpowiedniej diecie jest wyraźna poprawa, ale też przeczytałam że te wibracje mogą źle wpływać na płodność - macie jakieś zdanie na ten temat ? Ja chodziłam na coś takiego jak rollen ( taki duży wałek który roluje tłuszczyk

) i jak się okazało byłam wtedy w ciąży, a chodziłam codziennie a jak przestałam to do szpitala trafiłam z plamieniami , no i bądź tu człowiek mądry

trina ,maron - jak się czujecie?
livastrid - a Ty dalej się męczysz z mdłościami ?
Ale się rozpisałam

już nie zanudzam - uciekam do pracy:-) wszystkie nie wymienione pozdrawiam.
Edit: wczoraj ni z tego nie z owego zniknął mi suwaczek z cyklem