reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
rozczochrana to Ci powiem, ze podejrzana jestes :-)
Lelek ciezarowka mowisz? Hmm... Calkiem fajne miejsce :-) Mnie jak narazie najbardziej podoba sie w lazience :-D
wika Igorek tez na pewno zalapie niebawem temat nocniczka :tak: Nie jest latwe rozstac sie z pielucha...
martolinka tez mysle, ze wszystko jest mozliwe, nawet 2 kreski w 8tc :tak: Hormony sa szalone, nie da sie przewidziec wszystkiego. No i tak sobie graja teraz z Lelkiem i rozczochrana :blink: Chociaz swoja droga musi to byc wqrzajace nie wiedziec na czym sie stoi :rolleyes2:

ja tez w lazience na podlodze metr na poltora, na poczatku znajomosci u tesciow w domu, hi hi, tak nam sie palilo a łazienka byla najbezpieczniejsza, ale mala i niewygodna:-Dgłowe mialam pod kiblem:-D

Ale sie wscieklam!!!!!

Ponad tydzien temu zamowilam mezowi na prezent taka wode La coupe, do dzis przesylki nie dostalam, wyslalam niezliczone ilosci maili, dzwonilam- zero odezwu, wczesniej mial same pozytywne komentarze, wkurzylam sie i tez mu chcialam wystawic patrze a tam posypaly sie dzis negatywy ze nie wysyla towaru!! wiec wystawilam mu negatywny a ten baran odplacil mi sie oszczerczym komentarzem ze jestem glupia, nie wplacam kasy itd!!! przejrzalam jego karte i okazalo sie ze on takie komentarze wyslal wszystkim ktorych oszukal. Napisalam mu maila ze spotkamy sie w sadzie, to zaczal pisac i drwic, debil jeden!!! a wczesniej nie umial sie odezwac!!!!
wsciekla jestem bo pierwszy raz sie nacielam, a tymbardziej, ze sprawdzalam jego wiarygodnosc i bylo ok! teraz chyba mu odbilo
21.gif
21.gif
21.gif
21.gif

Dobry:-)

Lelek a kasę mu juz wpłaciłaś na konto? Ja z reguły nie wierzę takim ludzią i zamawiam tylko za pobraniem . A komentarz jak napiszesz do allegro to Ci usuną

Idę dalej spać

LELEK - co za skur.... ja miałam kiedys taka sytuację, ze nie dostaławałam towaru dosc długo .... poskarzyłam sie allegro i za 2 dni koles wysłał towar..
A ten seks w łazience nieźle ... mysmy tez przed slubem dziwne miejsca na seks znajdowali...

bunny - jak tam patryk?

wika - ale napewno odpoczełas...do tego pewnie slcznie opalona... gdzie tam moj urlop.. dopiero 6 sierpnia jedziemy..

Coś wiem na temat plotek... czasami można boki zrywac:)... mieszkam w otoczeniu rodzinki ... i co powiecie na to jedziemy gdzieś to wujek juz w oknie i patrzy

A u mnie i wczoraj i dzisiaj słoneczko i lekki wiaterek..

Cześć,

wczoraj jak się zbierałam coś napisać to zawsze mnie ktoś, coś rozpraszało , no a wieczorem to już nie miałam czasu :-):-):-)
rozczochrana , lelek - ale macie zagwozdkę, a jaką cierpliwość - podziwiam :happy2: no ale mam nadzieję że ta cierpliwość będzie Wam wynagrodzona w postaci prezentu od bociana (no chyba że u Was dzieci w kapuście się znajduje :-D)
mmona - Ja też miałam 2 szefów i wiem co to jest , i jak bardzo źli by nie byli - ciąży gratulowali i tylko się martwili czy długo będę mogła pracować:-D
lelek - nie zazdroszczę sytuacji z zakupem , my tylko raz trafiliśmy na takiego gościa i też napisał że nie wpłaciliśmy kasy, na policji musieliśmy zgłosić - straciliśmy 3 godziny z naszego życia, bo każdą osobę zgłaszającą przestępstwo "przesłuchiwali" ok. godziny:szok:
bunny - allegro nie usunie takiego komentarza, zauważyłam że w ogóle ma takie sytuacje gdzieś, a ten gość co nas oszukał dalej sprzedaje na allegro , nawet nie raczyli mu konta zablokować.:confused:
lazurowe - witaj z powrotem :-)
wika - wszystko co dobre szybko się kończy niestety , polskie morze jest bardzo fajne :tak:ale nie przejmuj się , podobno znowu idzie fala chłodu:-(
parę dni temu spytałam się męża co on na to żeby na rocznice jakiś takie porządny prezent sobie nawzajem zrobić :-):-) obiecał że pomyśli :cool2: a jak nie teraz to ostatni dzwonek jest do marca 2012 :tak:
a póki co ,postanowiłam pójść na wibrotrening - za 10 min - 5 zł , czytałam trochę o tym - ponoć przy odpowiedniej diecie jest wyraźna poprawa, ale też przeczytałam że te wibracje mogą źle wpływać na płodność - macie jakieś zdanie na ten temat ? Ja chodziłam na coś takiego jak rollen ( taki duży wałek który roluje tłuszczyk:-D) i jak się okazało byłam wtedy w ciąży, a chodziłam codziennie a jak przestałam to do szpitala trafiłam z plamieniami , no i bądź tu człowiek mądry:baffled::baffled:
trina ,maron - jak się czujecie?
livastrid - a Ty dalej się męczysz z mdłościami ?
Ale się rozpisałam :sorry2: już nie zanudzam - uciekam do pracy:-) wszystkie nie wymienione pozdrawiam.
Edit: wczoraj ni z tego nie z owego zniknął mi suwaczek z cyklem :confused:

reklama
Witajcie:tak:
kurcze powróciły moje krótki cykle przedciążowe. Wyobrazcie sobie , ze wczoraj dostałam @:-(.Czyli cykl miał 24 dni!!! ktoś ma takie krótkie? czyli w poprzednim cyklu przegapiłam dni płodne. Powiedzcie tak orientacyjnie kiedy teraz moge miec płodne przy załozeniu 24 dni cyklu?

Zaraz uciekamy z młodym na spacer. Napisze potem

Do góry