reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Trzymajcie za mnie kciuki...

Idę jednemu szefowi powiedziec o ciąży... pozostanie mi jeszcze drugi...... trzesę sie jak galareta... ten drugi juz mi dzisiaj podniósł cisnienie jak dzwonił....a mam sie nie denerwowac:(
Nie wiem jak ta rozmowa bedzie wyglądać... jak zareaguje...

napisze po rozmowie...

reklama
mmona to koniecznie daj znac jak juz skonczcie. Na pewno bedzie dobrze :tak:
Bunny a Ty co tam porabiasz, hmm? :-) Mialam Ci kiedys napisac, ze jestes baaaardzo podobna do siostry mojego ex chlopaka :-D

mmona trzymam kciuki.
Ja nic nie musze mówić. Tak mnie wywaliło, że dzis juz połowa biura pytała mnie czy jestem w ciąży, a pewnie druga połowa dowie sie najpóźniej do końca tygodnia. Plotki szybko sie rozchodza.

Juz po...

Nawet mi pogratulował... chociaz był w szoku... powiedział, że nie mogą mnie teraz denerwowac... no i ze jakos beda musieli sobie dać rade... zobaczymy jak to będzie w praktyce...

Moja ciąża wypadnie w tzw sezonie kiedy w biurze jestem sama i to ja zajmuje sie od sekretariatu po księgowość ..... w dodatku pracuje na minimalne wynagrodzenie i potem musze sie z nimi dogadać co z resztą......
Zresztą nie wiem czy potem bede wracać do tej pracy... czy nie poszukam czegoś innego... bo miec dwóch szefów to jest koszmar... jeden gada tak a drugi tak... albo siedza razem w biurze...myslisz ze ustalili razem co i jak a potem sie okazuje ze nie i to ja dostaje opr... pracuje juz tutaj 6 lat ... i chyba czas bedzie na zmiany

Jutro powiadomię drugiego szefa... z nim będzie gorzej..... juz sie tego boje...

No to sie wyżaliłam....dzięki wam mam komu...:-):-):-):-)

Dzieki dziewczyny

jutro zdam relacje co z tamtym szefem...jak zareagował...

trina- to chyba wogole przedtem brzucha nie miałas skoro juz widac?

jeszcze 45 min i mykam na zakupy... buty reklamaowałam w ccc i zwracaja mi teraz kaske.., albo cos znajde nowego:) jeszcze wstapie na real .. zakupic cos dobrego:)

Trina plotki to jedyna rzecz na świecie która jest szybsza od światła :-):-):-) ja sie dzis do wiedziałam ze mam romans bo w niedzielę kuzyn mnie podwoził do domu :-)

Lazurek siedzę i sie nudzę czekając aż moj łobuziak wstanie. Znajomi w niemczech spotkali mojego sobowtóra nawet mają z nią zdjęcie:-) prawie niczym sie nie różniłyśmy tylko ze ona jest chuda.

Pati wstał . Mykamy na dwór

mmona to super ze tak gladko poszlo i &&&& zeby z drugim tez tak bylo :tak:
trina nic sie nie martw, przeciez predzej czy pozniej wszyscy sie dowiedza :-) Dbaj o siebie kochana i lej na wszystko ;-)
livastrid a duzo jesz czy tak po prostu brzuchol urosl? :-)
Bunny romans z kuzynem? a to dobre :-D Gdzie Ty mieszkasz? Na wsi? Bo ja w Polsce na wsi mieszkam i tam sa zawsze takie ploty jak przyjade, ze szkoda gadac :tak:

reklama
Do góry