reklama

Mamusie w 2012

hej

mmona a nie ma przypadkiem w aptece magnezu o smaku cytryny? dopoki nie przyzwyczailam sie do zwyklego smaku taki bralam

trina
wlasnie tego nie lubie w przedszkolach i zlobkach, zawsze cos do domu mozna przyniesc. Wesolego usg

Lelek co tam u zebala?

prawde mowiac Bunny gorsze od zabkowania jest zmienianie pieluch w ciazy;-) dobrze, ze juz masc pomaga

wszystkie zabawki ktore piszcza, brzecza, bzycza i niewiadomo co jeszcze robia doprowadzaja mnie do szalu a moje dziecko jakos zainteresowane nie jest tego typu nagradzaniem i w sumie dobrze, bo bym od tego wszystkiego chyba zwariowala. Kupilam pacynki, bo mala lubi jak sobie na reke zakladam skarpetki, zobaczymy czy sie jej spodoba

reklama
Witam sie wtorkowo

Wczoraj juz mi sie nie chcialo właczac laptopa...
No a ząb to tak- ósemki maja tendencje do tworzenia stanow zapalnych i babka powiedziala ze przejdzie za kilka dni ale bedzie sie powtarzac, wiec wczoraj załozyla mi smierdzący sączek a na za tydzien umowilam sie na wyrwanie, umowilam sie tez na wlozenie wkladki wybielajacej do martwej jedynki, jak bedzie efekt to wsadze tez do dwójki. Ale co najgorsze- boli okropnie nadal!:wściekła/y:

Usypiam niesfornego łobuza, pozniej lece szybko zrobic obiad, wygolic ciało i jak Milosz wstanie to idziemy na plaze(kupilam mu kólko do plywania z gaciami) do tego dołaczy moja sasiadka zza plota, kolezanka, której wieki nie widzialam.
@ nadal nie ma, ale ja wiem ze przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie.

Bunny ale dziadostwo!!! wspolczuje, mam nadzieje ze szybko malemu minie, dobrze ze juz jest poprawa.

trina kochanie- owsiki? ale dupa, zawsze sie cos przyplącze:-(

lazurek
witaj szaleńcu!

livcia, no ja nie jestem w ciazy ale odkad Milosz sie urodzil to przy zmianie pieluchy z niespodzianka naciagam bluzke na nos:-D wiec Tobie wspolczuje i obawiam sie ze ja bede pawic za kazdym razem

oj rozczochrana, rozczochrana.... Ty zejdz juz tego brzegu Morza Czerwonego, bo Twoj statek juz nie przyplynie... dopiero za 9 miesiecy:-)

mi rwala osemke bez rtg, bo akurat przenosili sie do nowego lokalu, maz tylko krzyknal niech pani rwie, patrzac na mnie:-D wyrwala ladnie, nic nie zostalo, nic nie szyto i wszystko bylo spoko, natomiast przy nieszczesliwym kanale, dziure mialam po wyrwaniu taka, ze woda zatokami wylewala sie nosem i na antybiotyku lecialam, koszmar, wspolczucia Lelcia

mowisz plaza sie szykuje, to jak dzis po niej nie nadejdzie @ to radze isc na bete, leniu:-p

a i udalo mi sie starego na sukienke naciagnac:-D

możę i leń livcia ale po co mam sie nakrecac? wole zostawic to tak jak jest:-)

a no własnie mialam Ci kiedys pisac ze sukienka super, nawet nie ciazówki moga ja nosic;-)

Doczlapalam sie :-) Zjadlam jedna kanapke i czuje jakbym zaraz miala ja oddac :dry:
trina wiem co to znaczy zgaga. Ja tez ja mialam bedac w ciazy i pomagalo Rennie :tak:
mmona ja tez dzis jakos z lozka wstac nie chcialam, ale po dunga dunga lalo sie po nogach, wiec musialam sie ruszyc :-D
Bunny super, ze masc pomaga i to tak szybko :tak: Ani sie obejrzysz, a sladu nie bedzie ;-)
livastrid ciekawe czy Twoja druga dzidzia tez nie bedzie zainteresowana piszczacymi zabawkami :-) Bo jesli tak to bedziesz miala wesolo :-D
Lelek siemka! Ale masz jazde z ta osemka :no: A swoja droga to tez mam martwa jedynke i by mi sie przydala jakas wkladka wybielajaca :rolleyes2: No i rob testa jutro, bo ja juz sie nakrecam Twoja fasolka :-D

U mnie dzis 14dc. Dunga dunga bylo na koniec 11dc i dzisiaj rano, wiec nie licze na jakies rewelacje w tym miesiacu, bo chyba za malo sie seksilismy :sorry2: Ale nie zalamuje sie, na 2012 sa jeszcze miejscowki :-)

Ostatnia edycja:
jesli chodzi o zabawki to Milosz woli takie naturalne- garnki, łyzki, żelazko itd a te hałasujace tez ma bo tescie mu kupili, jednak zainteresowania zero.

lazurek to seksij sie seksij!

Zapomnialam Wam powiedziec ze wczoraj wieczorem doznalam szoku, bo zaczely bolec mnie jajniki a przy kapieli poszedl sluz jak przy owulce!! i zgłupialam, bo wlasnie w tym cyklu nie zauwazylam owulki i sie dziwilam ze ja przegapilam, ale to chyba niemozliwe zeby byla w 30dc????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry