reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

livastrid niestety musze czekac jeszcze minimum 2 tygodnie zeby sie przekonac czy cos z tego wyszlo :-) Ale nie smutam sie, na luzie wszystko biore :tak: Mdlosci wrocily? Uuuu, to niefajnie masz... :sorry2:

dana ja nie wiem co na roczek kupic. Moze jakies klocki z mloteczkiem, ktore trzeba dopasowac do otworow, albo samochod w ktory mozna go wlozyc :sorry2: Ja mam juz ponad 3-letniego chrzesniaka i po wakacjach idzie do takiego przedszkola dla 3-4-latkow, wiec kupilam mu wyprawke i... gitare ktora sam sobie upatrzyl :-)

reklama
My juz wróciliśmy :-( niestety grzybica. Boże chuchaj dmuchaj a i tak coś sie przyplata. Lekarz powiedział ze dobrze ze tak wcześnie przyszłam bo dzis miala mała dziewczynkę która chodziła z tym miesiąc . Podrapała sie do krwi. U sąsiadki byłam powiedział ale na spokojnie zeby lepiej piasek w piaskownicy wymieniła. Bo to chyba jego wina skoro chłopaki zachorowali a bawili sie razem tylko w piaskownicy. Na szczęście my mamy zamykana. No i pampersa mówimy pa i zaczynamy naukę robienia na nocnik . Majtek i tetry mam kupinej tak jak do 3 dzieci.
Jestem wkurzona na maksa!

Lazurku owocnego dunga dunga!

Dana patryk na roczek najbardziej sie ucieszył z czołgu na którym siada i odpycha sie nóżkami . Dodatkowo ma rączkę do prowadzenia i podstawke na nóżki - to sie przydaje gdy dziecko nie umie sie jeszcze odpychac. Kosztował 100 zl. Albo garnuszek z fisher price 130, huśtawka taka do domu 150

Ostatnia edycja:
Dana-
EDUKACYJNA INTERAKTYWNA KOSTKA BRYŁA 6W1 DZWIEK (1689859380) - Aukcje internetowe Allegro Igor przy tym potrafi długo siedziec..

Interaktywny Edukacyjny Muzyczny AUTOBUS UCZY BAWI (1689859339) - Aukcje internetowe Allegro A ostatnio to jest jego hitem :)

Ta fontanna z playskool jest super. Igor też ją ma i lubi się nią bawić :)

Jakiś jeździk- pchaczyk
LOKO EXPRESS - JEŹDZIK- BOGATE WYPOSAŻONIE-4KOLORY (1689608030) - Aukcje internetowe Allegro. Igor teraz to już sam się odpycha, ale jak się uczył chodzić to była to wtedy suoper sprawa

Lazurek- welcome back :) Jak wizyta w Polsce??

Bunny siet, ze to dziadostwo się do was przyplątało:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
lazurek - no u mnie pojawiły sie skurcze w sobote :( ale to podobno wina magnezu... dzisiaj rozmawiałam z lekarzem i kazał mi brac...
Jak sie udała wizyta w pl?

bunny - dobrze ze tak szybko zareagowałas...

Wiecie co dzisiaj naszła mnie ochota na sam ugotowany makaron z zupki chinskiej :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:a niedawno zjadłam kiszonego ogórka i chlebek ze smalcem.

W dodatku jakas nie pozbierana jestem... nie umiem sie wziąść z garsc...lezec źle, chodzić źle... bleee

Ewelka no fajnie, ze zajrzalas :-) Jak tam Slawcio? Wrocil juz? Czytalam gdzies, ze bierzesz juz kwas foliowy, tak? Slusznie :tak: No i wybierz sie do gina koniecznie, niech Cie przebada.
wika, mmona w Polsce ogolnie. Kazdego dnia widywalam sie z kims innym, rodzinka i przyjaciele :-) Takim wlasnie sposobem dolaczyla do nas Ewelina, bo podczas naszego spotkania osobiscie ja na BB namowilam :-D A co, niech sie szkoli jak chce dzidzie miec :-) Ja sama wielu rzeczy sie tutaj na forum dowiedzialam i zapewne przyda sie to bardzo podczas ciazy jak i po porodzie :tak:
Bunny mam nadzieje, ze ta grzybica szybko zniknie ;-)

Dziękuję Wam bardzo za pomysły:-) Niektóre sa tak fajne, ze sama bym chciała takie coś mieć:-) Ale mam już teraz o wiele większe rozeznanie:-)

ja to jednak oferma jestem... Robiłam gofry i dotknęłam się rozgrzanej gofrownicy:-( I się mi zrobiło takie dość spore oparzenie. :-( Szczypie to jak diabli, a jak na złość nawet grama panthenolu w domu:-(

reklama
Do góry