reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

LIvastrid- jeśli w ciagu dni znowu sie pojawią to wtedy ide na l4 koniecznie.., to nie jest tak ze sie upieram... jesli bedzie trzeba to pojde od razu bez zastanowienia...

Ufam swojemu lekarzowi, wiem ze jesli widziałby taka koniecznośc to dzisiaj bylabym juz na wizycie. Po poronieniu biore juz luteine zapobiegawczo.

reklama
jak bierzesz leki to widocznie wie, ze nie musisz przychodzic na wizyte,

ja tam jestem taka, ze nikomu nie ufam i zawsze wszystkim zawroce glowe by przekonac sie, ze jest ok:-), ale z tym, ze mam prawie cholestaze to tylko ja mialam racje, kazdy mi to z glowy wybijal, dopoki wynikow na skraju alarmu nie zobaczyli

WROCILAM :-)
Ale sie ciesze, ze juz bede mogla pisac na BB do woli :-D Wrocilam w sobote poznym wieczorem, ale internet mi sie skonczyl jak na zlosc i dopiero teraz sobie doladowalam :tak: Ide was poczytac troche, zebym nie byla w tyle za bardzo ;-)

jestem.
czuje ze dzisiaj przyjdzie @...
u nas przez całą ciąże nie masz w ogóle kontaktu z ginekologiem. ciąże prowadzi położna która na wizyty przychodzi do Ciebie do domu...
nie robią bety a cytologie robią raz na 2 lata...
nawet po porodzie ginekolog Cię nie bada czy się wszystko dobrze goi tylko położna chodzi do Ciebie na 'wywiad"
o usg dopochwowym można zapomnieć...
a jak się nie upomnisz o badania szczegółowe krwi to możesz zapomnieć... ja w pierwszej ciąży krew miałam badaną 3 razy w ciągu 24 tygodni...

nie pamiętam która z Was pisała że test jej wyszedł pozytywny dopiero w 7mym tygodniu a i tak sie nie udało... nie pocieszyło mnie to niestety... też straciłam pierwsze dziecko w dość wysokiej ciąży i bardzo się teraz boję...

Przejrzalam doslownie KAZDA strone, ktora powstala podczas mojej nieobecnosci :tak: Dumna z siebie jestem :-D Nie zapamietalam duzo, ale... Widze, ze Ewelka sie pojawila :-D Serdecznie witamy kochana. To wlasnie tu spedzam najwiecej czasu i pewnie Ty tez niebawem bedziesz :-D
K&M gratki slonce!!!!!!!! Bardzo sie ciesze z Twojej fasolinki :tak::-)
Lelek a Ty cio? W ciazy jestes czy nie? :eek: Kreska sie pojawila i za chwile zniknela??? :szok: Ale jazda!!! Do srody czekasz do nastepnego testu, tak? W takim razie wiesz, &&&&&&&&&&&& ;-)
wika Ty jeszcze na wakacjach czy juz wrocilas? :-)
rozczochrana jak ja za Toba tesknilam wariatko :-D Jak tam u Ciebie? Masz dzisiaj termin @?
livastrid dziekuje za przywitanie :-) Jak tam Twoja fasolka? Nie masz suwaczka i to mi utrudnia procedure okreslenia w jak wysokiej ciazy juz jestes :sorry2: Mimo ze spojrze na date porodu :-D:-D
mmona, maron, trina nasze ciezaroweczki, jak sie czujecie? :-)

U mnie dzis 13 dc. Nie wiem czy owulke juz mialam czy jeszcze nie, ale pobolewalo mnie pare razy cosik :blink: Jak wrocilam w sobote to dzialalismy, dzisiaj tez bedzie dunga dunga :-D Jakby co to bym testowala 27 lipca o ile malpiszon mnie wczesniej nie dopadnie :dry:

Lazurek fajnie, że już jesteś! :-) Tęskniłyśmy tu za Tobą!:-D
Dziewczyny macie jakis pomysł na fajny ( i w rozsądnej cenie) prezent na roczek dla chłopczyka? Dziecka z gatunku tych, które mają wszystko?

reklama
dana moze lego duplo
o dziesiateczka:-D;-)

lazurowe
ej malpiszon tym razem przyjsc nie moze;-)

jestem w 14, dzialaja mi na nerwy suwaki ciazowe, wg usg rodze 9go. Robaczek pewnie szaleje a mnie nudnosci i mdlosci powrocily:szok:

Do góry