reklama
danao84
Fanka BB :)
Nie wiem, czy jest sens. Nawet jak coś tam było to chyba już nie bedzie. Za bardzo mnie zalewa. Nie wiem z czego musiałaby być ta fasolka, żeby takie cos przetrwała. Nic, w sierpniu porządne badania.
A do roboty i tak się wezmę. Od soboty, a co! Przez cały urlop:-)
Lelek nie robiłam. Z tym testem to było tak, ze od razu wyszły dwie, ale z rozmazaniem w poprzek przez jedną. Stąd te trzy
Po jakimś czasie rozmazanie znikło, zostały tylko dwie piękne. Miałam w planie kupić wczoraj na zakupach jak byliśmy. No ale porwana zostałam nad morze czerwone
A do roboty i tak się wezmę. Od soboty, a co! Przez cały urlop:-)
Lelek nie robiłam. Z tym testem to było tak, ze od razu wyszły dwie, ale z rozmazaniem w poprzek przez jedną. Stąd te trzy

Po jakimś czasie rozmazanie znikło, zostały tylko dwie piękne. Miałam w planie kupić wczoraj na zakupach jak byliśmy. No ale porwana zostałam nad morze czerwone

Ostatnia edycja:
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
hej 
Mmona jestem jeszcze na urlopie, do czwartku
A z tymi skurczami to może lepiej to sprawdź... lepiej zapobiegać niż leczyć
Fiona witaj
Bunny daj znać jak u lekarza, lepiej zeby to było uczulenie niż ta grzybica
Dana- przykro mi strasznie z powodu @@@. kurcze, ale nie podoba mi się to co piszesz, niepokojące to trochę jest....zrób koniecznie podstawowe badania
,
Lelek, współczuję bólu zęba...a z tym testem to jak w końcu jest?? Robiłaś drugi i znowu II krechy??? Jezeli tak, to jak dla mnie. nie ma sie co zastanawiać, ewidentnie jesteś w ciąży

Livastrid biednaś Ty i biedna Linnea:-( Kładź Małą i sama sie drzemnij
a w Łebie leje.... od rana nic nie robimy... Igor obudził się o 6.00 poszli z M. chwile na plaże, ale wrócilibo zimnica, potem śniadanie, poleniuchowliśmy i Igor teraz drzemie...
Mmona jestem jeszcze na urlopie, do czwartku

Fiona witaj
Bunny daj znać jak u lekarza, lepiej zeby to było uczulenie niż ta grzybica
Dana- przykro mi strasznie z powodu @@@. kurcze, ale nie podoba mi się to co piszesz, niepokojące to trochę jest....zrób koniecznie podstawowe badania
,
Lelek, współczuję bólu zęba...a z tym testem to jak w końcu jest?? Robiłaś drugi i znowu II krechy??? Jezeli tak, to jak dla mnie. nie ma sie co zastanawiać, ewidentnie jesteś w ciąży

Livastrid biednaś Ty i biedna Linnea:-( Kładź Małą i sama sie drzemnij

a w Łebie leje.... od rana nic nie robimy... Igor obudził się o 6.00 poszli z M. chwile na plaże, ale wrócilibo zimnica, potem śniadanie, poleniuchowliśmy i Igor teraz drzemie...
danao84
Własnie, to jest dziwne. Dlatego te badania musze zrobic jak sie da najszybciej.
hmm no faktycznie dana dziwne, a to co masz to na pewno @? czy krwawienie?
wika lipa z ta pogoda, co nie?
Nie jestem w ciazy bo oba testy nie maja juz tej magicznej kreski, po prostu znikla, wiec daje sobie spokoj do srody
wika lipa z ta pogoda, co nie?
Nie jestem w ciazy bo oba testy nie maja juz tej magicznej kreski, po prostu znikla, wiec daje sobie spokoj do srody
danao84
Normalny, zwykły, intensywny aż do granic wytrzymałości @ Jedyna odmiana to wczorajszy dziwny ból
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Witajcie
bylismy z rana na basenie , teraz synek spi
u nas tez pochmurno , ale do wytrzymania .
Lelek jestem ciekawa co z ta Twoja @... moze sie udało jednak hmmm
Danao idz koniecznie do lekarza i bedziesz miec pewnosc , czy z hormonkami wszytsko ok

bylismy z rana na basenie , teraz synek spi

u nas tez pochmurno , ale do wytrzymania .
Lelek jestem ciekawa co z ta Twoja @... moze sie udało jednak hmmm
Danao idz koniecznie do lekarza i bedziesz miec pewnosc , czy z hormonkami wszytsko ok
reklama
danao84
Pójdę, ale dopiero jak z nad morza wrócimy. @ akurat w czwartek/piątek mi się skończy. Tak długo to zawsze u mnie trwa:-(
Podziel się: