reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Lazurek wracał wczoraj do domku więc dziś powinna już być:-) Na pewno się odezwie:-)
Rozczochrana.mama mojej siostrze też się spóźniała @ robiła testy i wyszły jej negatywne a jak się okazało później to była w ciąży troche nie była z tego zadowolona bo 4miesiące przed urodziła.No i teraz ma jedno po drugim:-)

reklama
Ewelka miło by było... aczkolwiek dla mnie to dziwne wszystko... pierwsze dziecko straciłam w zaawansowanej ciąży... wolałabym wiedzieć czy jestem w ciąży czy nie, żeby móc się zgłosić pod opiekę położnej... ale czuje raczej że najzwyczajniej się @ spóźnia.

Przykro mi spowodu tamtej sytuacji. Mam nadzieję że już tak się nigdy nie stanie :-)Tego ci życzę i trzymam kciuki żeby się udało:-)

Dobry :-)
Mąż dzis był przyjechał po pracy pocieszył przytulił i właśnie sobie pojechał :-( a mi bez niego teraz jakoś ciężko usnąć.

Dzis jadę z Patim do dermatologa. Na nóżkach dostał jakieś czerwone swędzące plamki. Dziewczynki czy grzybica można sie zarazić przez kontakt w piaskownicy? Bawił sie kilka razy z sąsiadem w piaskownicy a w piątek sie dowiedziałam ze ten mały ma grzybice :szok: .
Boję sie ze Pati od niego to złapał :-( chodź mi to bardziej na uczulenie wygląda (ostatnio pierwszy raz jadł truskawki). więc czym prędzej za rączkę i do lekarza. Stracha mam

Ostatnia edycja:
K&M Gratulacje:):):)

Dana - ty jakos chyba na urlopek sie wybierasz niebawem?Ja dopiero od 4 sierpnia...

Lelek - tobie wyszedł test pozytywny czy jak? Bo tyle naskrobałysice ze nie umiem doczytać.... Kiecki jeszcze nie kupiłam.. zrobie to wtym tygodniu:)

W sobote miałam w ciagu dnia 6 takich chocby skurczy... chwyciło mnie w dole brzucha i puściło zaraz? Wczoraj juz ok... mam sie czy martwić...? czytałam na necie jesli skurcze będą co chwilkę tak do 20 na dobę to wtedy jest cos nie tak..... no i ze teraz w 8 tygodniu takie skurcze moga byc...ale nie zaduzo bo zmyka sie czop sluzowy..

Dzisiaj tez ok... nic mnie nie boli...wszycy obchodza sie ze mna jak z jakiem .. tego nie dzwigaj...ja to wezme.. tego nie mozesz.. odpoczywaj a mnie cholera bierze bo ja zawsze w ruchu byłam...

Lazurek musi sie nacieszyc Borysem... wtedy zawita do nas:)
Wika - ty juz po urlopie? czy sie dalepij urlopujesz... a maluch przesłodki tylko go schrupac:)

Bunny - a mzoe to jakas wysypka?

Witam wszystkich i kazdego z osobna.Postanowałam do was dołonczyc bo moja dzidzia tez jest planowana na styczen 2012 roku.W grupie na pewno nam bedzie razniej.

hej

K&M gratulacje. Radosnej ciazy.

Bunny taka wysypke zwykle mam po truskawkach wlasnie. Moze w piaskownicy jakies zwierzaki sikaja, przejdz sie z dzieckiem do dermatologa. W piaskownicy wszystko zlapac mozna, cos o tym wiem

mmona Ty do szpitala lepiej pojedz

Lelek a dobrze przeczytalas instrukcje, moze wynik w okreslonym czasie sie czyta

dana
wracaj szybko z wycieczki i do roboty

rozczochrana
na co czekasz:-D

czesc Fiona, masz ciaze troche mlodsza od mojej;-)

niewyspana po zabkujacej nocy, mysle tylko kiedy sie przelozyc

witam!

Fiona witaj , gratulacje!

mmona
ja to nie wiem w koncu czy jestem w ciazy czy nie bo testy mnie w konia robią, a rozmawialam z kolezanka, ktora kieszka w Niemczech i mowi ze tez miala taka sytuacje ze znikajacymi kreskami. Z tym ze ona nie byla jednak w ciazy. Wiec pewnie i mi sie nie udalo.
A Ty kochana nie szalej, tylko odpoczywaj jak Ci każa i korzystaj z tego:-p

Bunny, dobra i ta chwilka spedzona z mezem...
a jesli chodzi o wysypke to mam nadzieje ze sie nie zarazil grzybica bo to okropne paskudztwo, a ze to tylko uczulenie na jakies jedzonko, pisz szybko co tam wyszlo na wizycie

Ja z kolei na 14.30 mam do dentysty bo ósemka wbiła mi sie w policzek i powstal stan zapalny tak ze dziobem kłapac nie moge. Juz sie nie moge doczekac kiedy usiade na fotelu!:-D

U nas dzis kropi z nieba, Milosz przez to marudny ale jakos żyjemy

o livcia! witaj babolu, no temat ząbkowania nie najsmieszniejszy, ja sama teraz ząbkuje:no:
kładz małą spac i sama w kimono

Hej!
Tak wybieram się na urlop. To już w ten piątek!:-D
Wiecie co, ja się zaczynam martwić troszkę o siebie. Po wakacjach muszę sobie zbadać progesteron. Nie wiem, może za duzo myślę. Ale to mi się u mnie nie podoba. Drugi już raz miałam tak, że wyszedł mi test pozytywny, lub niby pozytywny. Okres mi się spóźnił ( niby nie długo, ale zawsze coś). A ja całe życie mam regularny. Wczoraj sprawdzam, nie ma nic. Dosłownie za 5 min sprawdzam drugi raz -pół podpachy zapełnione. Dziwne jak na początek. Przynajmniej u mnie zawsze na pączątku siąpi, potem się rozkręca. I tak sobie myślę, jakie jest prawdopodobieństwo, że ja to jajo mam zapłodnione, ale nie chce ( lub nie potrafi) się zagnieździć? A wczoraj byłam w realu i tak mnie zakłuło jakby mi ktoś dosłownie w środek brzucha wielką śrubę wkręcił. Fakt, @ mam bolesny, ale to był inny ból.
Ostatnio jak badałam hormonki, wsio było w normie. Może się rozregulowało od czegoś?

reklama
Lelek, mnie tak jedna osemka wlasnie w policzek wrosla, bylam wtedy na kursie i nawet kanapki zjesc nie moglam, w ogole nawet palca do buzi wsadzic nie moglam. Ja osemkowo zabkuje juz od paru lat;-)Trzymaj sie.
A nie myslalas o zrobieniu hcg? wszystko wyjasni

dana idz sobie bete zrob

Do góry